HJERTEPILOTER


HJERTEPILOTER

Hjertepiloter - Sammen kan vi redde hinanden!

Hjertepiloter er en del af Avant Denmark A/S. Ved hjælp af vores Aktiv Connect sporingsenheder, sørger et professionelt team og set-up for, at alle Hjertepiloter i det ganske land er positioneret præcist. Skulle en person få hjertestop, og behovet for hjælp dermed opstå, ved man til en hver tid hvor Hjertepiloterne er, og hvor lang tid de tage om at komme fra deres aktuelle position til en given adresse i deres umiddelbare nærhed.

 

Hvad er en Hjertepilot?

Hjertepiloter er en komplet infrastruktur, der forbinder frivillige og professionelle reddere i et integreret system, hvor målet er at redde flere liv i de private hjem og områder i Danmark, hvor ambulancen har lang respons tid.

Ca. 70% af i alt ca. 4000 hjertestop sker i de private hjem. Ved et hjertestop skal der stødes indenfor 5-6 minutter for at øge chancen for overlevelse. Når en person falder om med et hjertestop, formindskes overlevelseschancerne med 10% for hvert minut der går. Hjertepiloter vil være et supplement til hurtig og effektiv behandling.

Hjertepiloter har til hensigt at redde liv og ved hjælp af den korte respons tid kan Hjertepiloter hjælpe med at gøre Danmark til et af de sikreste lande i verden, når det kommer til overlevelse ved akut hjertestop.

 

Kvaliteten er i top!

En Hjertepilot har taget en godkendt uddannelse i livreddende førstehjælp med hjertestarter og samtlige hjertepiloter skal deltage i vedligeholdelseskurser iht. retningslinjer for Dansk Råd for Genoplivning. Selve hjertestarteren vi bruger er fra er fra Defibtech. Den er godkendt af FDA og er meget brugervenlig. Kvaliteten på denne hjertestarter er i top og professionel guidning sikrer korrekt hjertelungeredning.

 

Hvem er Hjertepilot, og hvem kan blive det?

Hjertepiloter er personer som kører rundt på de danske landeveje. Det kan både være privatbilister, og erhvervsbilister som f.eks. fragtbiler, taxi, vagt- og sikkerhedsbiler, kommunebiler, hjemmehjælpere, Flextrafik og mange flere. Alle har det til fælles, at de kører rundt på de danske landeveje på alle tidspunkter af døgnet.

Med andre ord, så kan vi alle blive Hjertepilot. Klik her og se hvordan DU bliver en del af holdet.

 

Hvad kan du gøre nu?

Du selv, din flådeansvarlig, direktør, afdelingsleder, kørselsansvarlig, eller en hvilken som helt anden beslutningstager, kan helt uforpligtigende kontakte os, og få meget mere information om konceptet. Til en snak om hvordan du / I kan hjælpe andre, og hvad f.eks. en virksomhed vil have ud af at kunne ”sætte vinger” på sine mobile ansatte.

 

Kontakt

 Avant Denmark A/S: 8678 5200 / salg@biludstyr.dk

Eller

Hjertepiloter: 7810 0112 / info@hjertepiloter.dk