Nummerplade
Tagbøjler til bil - Biludstyr.dk

Producent

3
62

Farve

10
9

tagbøjle type

4
9
7
1

Mærke

Model

Tagbøjler til biler

Tagbøjler til transport af bagage, last, tagbokse og sportsholdere på biltaget

Tagbøjler er en simpel og praktisk måde at øge din bils bagagekapacitet, når du har behov for at fragte genstande, som ikke kan placeres inde i bilen.

Du kan købe forskellige tagbokse og holdere til cykler, ski, snowboard, kajakker, paddleboards og kanoer, som kan fastgøres på tagbøjlerne. Det er vigtigt, du er opmærksom på bilens, tagbøjlernes og tagboksens eller lastholderens individuelle og samlede bæreevne.

På biludstyr.dk anbefaler vi Thule tagbøjler, som har vundet flere ”bedst-i-test”-priser.

Find tagbøjlesæt til en bestemt bilmodel i vores nummerpladeopslag her. 

Læs mere om tagbøjler, og hvordan du monterer dem.

Hvad er tagbøjler?

Tagbøjler er et sæt metalstænger, der monteres på tværs af bilens tag, hvorpå du kan transportere bagage og genstande, som ikke kan være inden i bilen.

Du kan transportere større genstande fastspændt direkte på tagbøjlerne, men du kan også fastgøre en tagboks, cykelholder, kajakholder eller lignende på dem.

Hvordan monterer jeg tagbøjler?

Tagbøjler monteres på bilens tag med et fodsæt, som skal passe til bilens tagtype. ”Fødderne” holder tagbøjlerne fast på den ønskede plads på bilens tag.

Hvis du har en bil med forhøjet tagræling, kan du nøjes med det tagspecifikke fodsæt. Hvis du har en anden type biltag, har du også brug for et kitsæt, hvorpå fodsættet skal fastgøres.

Hvis du hverken har tagbøjler eller monteringsdele, kan du finde komplette tagbøjlesæt, som passer perfekt til din bil her på biludstyr.dk via vores nummerpladeopslag.