Nummerplade

Udlejning
Tagboks Aarhus bliver til Avant Rental

I snart 30 år, har det været muligt at leje tagbokse og lastbøjler hos Tagboks Aarhus, for nogen kendt som ”PM udlejning”. Tiden er nu inde til at Peter, og til dels også Knud, som begge er kendte af faste kunder, trækker sig lidt i baggrunden. Derfor har Avant Denmark – biludstyr.dk overtaget virksomheden og den daglige drift, som fremadrettet vil være at finde under navnet Avant Rental. Vi er glade for denne mulighed, og vi gerne benytte lejligheden til at takke Peter og Knud for, at vi nu kan overtage den velrenommerede virksomhed, som vi vil føre videre med samme høje serviceniveau.

Peter og Knud foran det nye udlejnings setup i SkejbyPeter og Knud, som nu har overdraget Tagboks Aarhus til Avant Rental

Udover nu også at stå for udlejning er Avant Denmark samtidig importør af Thule produkter til det danske marked. Og ikke nok med det, Avant Denmark importerer totalset mere end 50.000 varenumre inden for biludstyr og relaterede produkter. Sortimentet tilbydes til markedet gennem et landsdækkende forhandlernet og via hjemmesiden biludstyr.dk.

Det betyder altså, at der ikke ændres på, at du også fremadrettet kan leje de lækre Thule produkter, så du får plads til al bagagen på f.eks. ferieturen. En lille ændring er det dog, at basen er flyttet fra Skanderborg til Aarhus Nord, ganske tæt ved motorvejsfrakørslen. Det er her man både afhenter og returnerer tagboks og tagbøjler, før og efter lejeperioden. Vi har her folk til at klare monteringen på din bil. Du kan bl.a. møde Knud, som gennem de sidste mange år har været en del af det nu tidligere Tagboks Aarhus. Knud har lovet at give en hånd med i pressede perioder, så vi kan få jer alle afsted til tiden.

Se sortiment og priser for udlejning her.

Aarhus og Skive er klar - Flere er på vej

Udover du kan afhente og returnere i Aarhus Nord, er det fra nu også muligt at benytte vores afdeling på Viborgvej i Skive. Også her står kyndigt personale klar til at hjælpe med det praktiske. På sigt et det planen, at endnu flere udleveringssteder bliver sat på landkortet, og disse vil løbende blive tilføjet til vores app og hjemmeside.

Se mere her Avant Rental.

Ønsker du i stedet at købe en tagboks, kan du se udvalget her

For køb af tagboks, kontakt din forhandler her