Nummerplade

ALPINE STYLE


ALPINE STYLE

Alpine Style – skræddersyet lyd til biler. Og når vi siger skræddersyet, så mener vi skræddersyet. Med ”Custom Fit” touchskærm, DVD afspiller, betjeningspanel, højttalere, subwoofer og forstærker. Alpine Style kan i dag leveres til udvalgte bilmodeller fra Audi, Mercedes og Volkswagen. Det er naturligvis forskellige enheder, alt efter hvilken bilmodel de skal monteres i. Det nyeste skud på stammen er til Volkswagen Golf 7. Et fuld integreret system med en styreenhed hvor touchskærmen er på hele 9"!

Alpine Style løfter dit Mobile Media Infotainment System helt op på 1. klasse og giver dig perfekt kontrol over både lyd, billede, navigation, telefoni og sidst men ikke mindst betjening af flere af bilens funktioner, f.eks. klimasystem, sædevarme, centrallåsestyring m.m.

Det er nok ikke så underligt, at vi selv er meget begejstrede for Alpine Style. Men vi vil ikke undlade at prale med, at vi ikke er de eneste. I introduktionsåret 2015 blev Alpine nomineret til og senere kåret til vinder af kategorien Auto Awards - ÅRETS PRODUKT 2015.

Så læn dig tilbage og nyd turen, med Alpine Style kører du altid på 1. Klasse!

Husk at give Alpine Danmark et LIKE på vores Facebook gruppe.