Nummerplade

AMPIRE


Ampire

Ampire blev etableret i 1987 og har siden da specialiseret sig inden for elektronikenheder tilpasset en hver bilmodel.

Den unge Axel Mohren, som grundlagde detailvirksomheden, fremstillede højkvalitets-lydsystemer til forskellige bilmærker, i præcist håndarbejde, til kræsne musikelskere i sound-off scenen samt salgsfremmende bilradioer til køretøjer og bilproducenter, som Audi, Volkswagen og Becker, samt lydproducenter som Focal, Harman Kardon, JBL, Mac Audio, Macrom, Magnat, Philips, Rockford Fosgate, Sony og VDO. Ampire satte hurtigt især turbo på udviklingen af subwoofere, træbearbejdning og interiør.

Ampire indgik for omkring 20 år siden et samarbejde med VIPER, som er den amerikanske verdensmarkedsleder inden for bilalarmsystemer og et samarbejde med ADAC, som er pioner inden for GPS-sporingssystemer til køretøjer. Ampire opnåede international berømmelse og står i dag for fremragende design, det højeste niveau af udviklingskompetence og en produktion på OEM-kvalitet.

Med et salgsnetværk i mere end 20 lande, er Ampire et førsteklassesmærke for bilspecifik elektronik. Som distributør og producent af underholdnings- og sikkerhedssystemer til biler er Ampire en af branchens førende i Europa og sælger det omfattende produktsortiment til grossister, postordre, online og detailhandlere, samt industrivirksomheder over hele verden.

For 10 år siden udvidede virksomheden sin produktportefølje og etablerede sig som leverandør for mange kendte bilproducenter. Siden denne udvidelse har Ampire udviklet og produceret skræddersyede lyd- og underholdningsløsninger, der sætter teknologiske standarder for blandt andet Audi, BMW, Ferrari, Lotus, Mini, Mitsubishi og Volvo.

Hos Avant Denmark - biludstyr.dk fører vi bl.a. et udsøgt udvalg af Ampires multimedieenheder, sædevarmesystemer og bakkameraer.