Nummerplade

AUTOGLYM


AUTOGLYM

Autoglym

Autoglym pustede i 1965 nyt liv i træt karosseri og hjul, da deres søgen efter perfektion skete med otte banebrydende bilplejebehandlinger, fra deres originale lokaler i Welwyn Garden City. Autoglym, med deres passion for perfektion, blev hurtigt et betroet navn og var at finde på hylder i England hos bilforhandlere og garager. I 1978 udgav de Radiant Wax Polish, som styrkede forholdet til Storbritanniens bilhandel. Autoglym indså, at deres engagement i kvalitetspleje af biler voksede gennem Europa med en tilstedeværelse i Skandinavien, Holland og Tyskland. I dag kan man finde Autoglym-produkter i over 40 lande.

Bilentusiaster derhjemme begyndte I 1984, at ønske deres biler kunne forblive lige så uberørte og strålende som, da de først forlod et showroom. Dette førte til en udvikling af en række brugervenlige behandlinger i høj klasse til high street. De højere standarder som Autoglym udførte, fik i 1991 kongelige udnævnelsesordre til HRH The Queen Mother, samt til HRH The Prince of Wales. Dette gjorde at Autoglym måtte finde et nyt hjem i Letchworth Garden City. I 1994 introducerede Autoglym Public Service Vehicle division til busser og tog i hele England.  

I 2004 perfektionerede Autoglym Lifeshine systemet for total køretøjsbeskyttelse, med behandlinger til karosseri, interiør og glas. Med denne teknologi har Autoglym holdt tusindvis af biler skinnende og lige så stærke som på deres første køretur, uanset vejret. Autoglym fik en tredje kongelig udnævnelsesordre som i 2004 var til Hendes Majestæt Dronningen.

Efter mange års forbedringer og dedikation udkom Autoglym High Definition Wax i 2008 og blev det fineste produkt. Efter 48 år satte Autoglyms innovationsteam mange års erfaring tilbage til de originale otte produktserier og satte et nyt benchmark for den højeste standard inden for bil pleje. I 2015 fejrede Autoglym deres 50-års jubilæum ved at lave et samarbejde med deres motorsportspartnere og udviklede Whell Protector, som er en superhydrofob holdbar barriere der minimerer bremsestøvadhæsion, så dine hjul forbliver renere i længere tid. I 2016 vandt deres nylancerede komplette sæt forlygterestaurering prisen i prisen 'Best Buy 2016'. Paint Renovator og Wheel Protector blev også 'anbefalet' i deres produkttestkategorier.