Nummerplade

Osram


Osram

Osram

Lidt historie

OSRAM blev i 1919 grundlagt i Berlin, Tyskland og har i dag hovedsæde i München, Tyskland. OSRAM GmbH blev dannet, da AEG, Siemens & Halske og Deutsche Gasglüclicht slog deres produktion af glødelamper sammen.

Betegnelsen OSRAM blev registreret som varemærke i år 1902 og er sammensat af navnene osmium og wolfram, som er grundstoffer, der anvendes til glødetråde i glødelamper. 

Tanken bag produktet

OSRAM er en global leder inden for optiske løsninger og producerer et bredt sortiment af lyspærer, autopærer, starthjælp, lysstofrør og andre belysningsprodukter i en høj kvalitet med en lang levetid og lavt strømforbrug.

OSRAM tilfører intelligens til lys og passion til innovation. De udvikler løbende de teknologier, de bruger inden for sansning, belysning og visualisering, og trækker samtidig på mere end 100 års erfaring. Selve OSRAMs kerne er defineret af fantasi, dyb teknisk ekspertise og evnen til at levere global industriel kapacitet inden for sensor- og lysteknologier.

Light is motion

OSRAM leverer den perfekte autolampe til ethvert behov, det være sig i biler, motorcykler, lastbiler eller off-road, hvad enten det er LED, xenon eller halogen, og hvad enten det er til ydelses- eller designorienterede chauffører.

Pust nyt liv i en gammel ven eller tag din moderne bil til det næste niveau med OSRAMs belysningsløsninger. Lad os oplyse din vej, med prisvindende forlygtepærer og opsigtsvækkende baglygter – lette at montere og fuldt lovlige opgraderingsmuligheder.

Her finder du et værktøj der kan hjælpe dig med at finde den rigtige OSRAM autopære

osram_logo

Starthjælp

Kom hurtigt videre uden autohjælp.

OSRAM BATTERYcare – har kraften til at håndtere mange situationer, som ellers kunne have krævet opkald til autohjælp.

OSRAMs lille nødhjælper, BATTERYstart er lille men kraftfuld - lige til at have liggende i handskerummet. Den klar med et tryk på en enkelt knap og indbyggede sikkerhedsforanstaltninger forhindrer skader fra for eksempel polaritetsvending, overophedning eller kortslutning.

BATTERYstart-familien er velegnet til mange køretøjstyper. Uanset om du skal bruge en booster til 3 L, til 8 L benzinmotorer eller 4 L dieselmotorer, findes der en OSRAM BATTERYstart til formålet. Med den rigtige enhed kan chaufføren starte mindre biler, motorcykler eller større køretøjer som SUV'er, kassevogne eller varevogne.