Nummerplade

LA PREALPINA


LA PREALPINA

La Prealpina 

La Prealpina, er baseret i Volvera, Torino og er med deres 40 års erfaring og innovation, markedsleder inden for produktion af lastbokse, cykelstativer, skirække og tilbehør til alle køretøjstyper.

La Prealpina er en virksomhed med en stærk iværksætterånd, som Prealpina effektivt hælder i sine forsknings-, udviklings- og produktionsaktiviteter. Udvikling af karosseridesign ligger Prealpina stor vægt på og dets team af specialister studerer altid nye ideer i overensstemmelse med internationale standarder og de nyeste markedstendenser. Alle Prealpina's design-, form-, maler- og emballeringsoperationer udføres helt i huset i Volvera, hvor en bred vifte af produkter bliver fremstillet til konkurrencedygtige priser.

Prealpina har altid været et synonym med kvalitet takket være sin forskning i materialer, innovative designs og kontinuerlige investeringer i forskning og udvikling. Denne gode kvalitet blev bekræftet, da virksomheden blev tildelt UNI EN ISO 9001: 2015 Business Quality -certifikat af Globe -certificeringsinstituttet. Prealpina har også en TÜV -certificering som giver en yderligere garanti for produktsikkerhed. Resultatet er en fremstilling af ekstrem høj kvalitet, inden for lastkasser og tagbøjler til biler og erhvervskøretøjer, cykelstativer og tilbehør, der dækker alle typer af køretøjer, selv de modeller der ikke længere fremstilles og nichemodeller.

Prealpina’s tagbøjler er to tværstænger, der monteres på biltaget og har tilpassede tilbehør, der passer til bilmodellen. De er praktiske og hurtige at samle. De er tilbehør til erhvervskøretøjer og ikke-erhvervskøretøjer. Der findes forskellige typer montering afhængigt af biltaget.