Nummerpladeopslag

MOTIP


MOTIP

Motip maling

Kvalitet til den kræsne bruger

Motip/Dupli er fra deres fabrik i Holland og Tyskland Europas største producent af aerosoler.

Motips vifte af produkter består udover maling af tekniske sprayprodukter, som kan afhjælpe og forebygge mange typer af problemer på biler, cykler, maskiner og i husholdningen samt spartelmasse og bilplejeprodukter.

Motip producerer spray og touch up-maling til autobranchen. En konstant udvikling sikrer dig det bedste produkt. Lakkerne er af meget høj kvalitet og baseret på at matche bilens originale farvekode. Malingen bruges til at reparere karosseridele, efterskader eller i forbindelse med udskiftning. Det omfattende program består af metallic farver, ikke-metallic farver, klarlak og diverse universale farver, såsom matsort, blanksort, fælgsølv, motormaling, kalibermaling, kofangerspray og mange flere varianter.

Color Matic Professionel

OEM farver fra Color Matic.

Avant Denmark A/S forhandler ligeledes det brede program af professionelle lakprodukter kaldet Color Matic.

I dette line-up producerer vi lakker efter original OEM-opskrift, så du er sikker på, at farven matcher 100 %. Disse lakker blandes af en professionel maler i Spies Hecker kvalitetsprodukter, hvorefter malingen presses i spraydåse, klar til brug.

Color Matic-serien byder også på 2-komponent grunder og klarlak, som sikrer superflot finish og kvalitet, samt spotblender, silikonefjerner, filler mm.

Alle Color Matic spraymalinger er med højtryk og justerbar dyse, som sprayer i vifte som en professionel malersprøjte.