Nummerplade

Richard Grant Mouldings Ltd.


Richard Grant Mouldings Ltd.

RGM (Richard Grant Mouldings)

RGM (Richard Grant Mouldings) startede I 1960’erne og opererer fra en fabrik i Leighton Buzzard, UK. RGM har i løbet af de foregående 50 år udviklet sig med produkter til bilindustrien. RGM er en højt specialiseret støbevirksomhed, som designer og fremstiller et stort udvalg af biltilbehør og rumfartsprodukter.

Markedet for biltilbehør er totalt anderledes end markedet for 50 år siden. Det startede med stylingsæt og talrige tilbehør som nutidens bilproducenter har forbedret og det er derfor nu blevet sværere at bringe nyt tilbehør på markedet. RGM har dog overvundet dette problem ved tæt samarbejde med bilproducenter og bilimportører.

Deres bagskærme er lavet af hårdt ABS-plastik og fås i enten sort, carbonlook, sølv eller børstet legeret look. De er CNC trimmet for at sikre en perfekt pasform og er garanteret på plads med dobbeltsidet selvklæbende tape. I nogle tilfælde bruges eksisterende bolte eller skruer til at fastgøre bagskærmen.

De fleste moderne køretøjer har lakerede bagkofangere, som er sårbare over for skader og meget dyre at male og reparere. Med RGM's læssekantbeskyttere kan man løse dette problem. Læssekantbeskyttere er noget af det mest praktiske og fornuftige tilbehør, du kan montere til din bil og mange bilproducenter tilbyder nu læssekantbeskytter som godkendt tilbehør. Herved undgår man ridser og slidmærker på bagkofangeren, når bagagerummet skal læsses.