Nummerplade

ISIMPLE


ISIMPLE

iSimple - mobiltilbehør

Det drejer sig først og fremmest om trafiksikkerhed og fokus, når man kører bil. 

iSimple mobilholdere er udført i kraftigt, effektivt, brugervenligt og elegant design, der holder din smartphone sikkert på plads under kørslen.

Der findes løsninger til montering på bilens instrumentbræt, i luftdysen og på forruden. Du kan med andre ord finde en mobilholder, som uanset bilmodel giver dig en brugervenlig placering af din mobiltelefon. Og telefonen holdes 100% fast, i de fleste modeller af en kraftig magnet. Hverken magneten eller holderen i det hele taget, ridser eller skader på nogen måde telefonen.

Reglerne for telefoner i biler og telefoni under kørslen er af flere omgange blevet strammet gevaldigt op i dansk lovgivning. Det betyder blandt andet, at det nu giver en bøde på ikke mindre end 1.500 kr. plus et klip i kørekortet, hvis du betjener en telefon håndholdt, mens du kører bil. Og det er jo så langt fra den største risiko. Langt værre er det naturligvis, hvis man selv eller andre kommer til skade, fordi man ikke er koncentreret om kørslen.

Vi anbefaler derfor kraftigt, at man bruger en håndfri Bluetooth-løsning, kombineret med en god og stabil holder fra iSimple, når der skal tales i telefon under kørslen.