Nummerplade

HUSKY


HUSKY

HUSKY snekæder

Husky er snekæder fremstillet i stål med tykkelser på 9 mm (personbiler) eller 16 mm (4x4/varebiler). Kæderne leveres i 12 forskellige størrelser til de almindelige personbiler og 13 forskellige størrelser til 4x4 og varebiler. Det er vigtigt, at du vælger den kæde, som passer til den dækstørrelse, der er på den respektive bilmodel. Størrelsen på kæden skal passe præcis til dækkets dimensioner (rullediameter), da det er alt afgørende for både sikkerhed, effektivitet og komfort, at den sidder stramt. I vognlisterne til personbiler og 4x4 biler kan du se, hvilken størrelse snekæde der passer til dit dæk.

Vær opmærksom på, at der flere steder i udlandet er krav om, at der skal medbringes godkendte snekæder i bilen. Du kan flere steder på nettet slå op, om der er krav om snekæder i det pågældende land, du skal besøge. Vores sortiment af HUSKY snekæder er godkendt til brug i alle de lande, der stiller krav og har godkendelser fra b.la. TÜV og Ö-Norm. Kæderne leveres i sæt med to stk. pakket i praktisk plastboks.

Hvis du ønsker snekæder specielt udviklet til f.eks. alufælge eller bilmodeller med snæver ”passage” mellem dæk og hjulkasse, så henviser vi til vores sortiment fra Weissenfels.