Nummerplade

TURTLE


TURTLE

Turtle Wax

Turtle Wax, eller i daglig tale bare Turtle, blev startet tilbage i 1930 i USA, af Ben Hirsch. Det første Turtle Wax produkt var en flydende polish, fremstillet i noget så lavpraktisk som familiens eget badekar. I virksomhedens første leveår gik produkterne under navnet Plastone, for så i 1946 at tage navneforandring til det nuværende navn, Turtle Wax. Det var dermed også året, hvor man for første gang stiftede bekendtskab med den efterhånden ikoniske skildpadde, som den dag i dag pryder alle Turtle flasker og dåser.

Grunden til at det netop blev en skildpadde som blev udgangspunkt for virksomhedens navn, logo og ”maskot”, er for at drage paralleller til det hårde skjold / den hårde overflade, som netop skildpadden har. Tanken bag er, at hvis man behandler en bil med Turtle Wax, så får den en overflade der er stærk som en skildpaddes.

I dag kan man se, at det med skildpadden var en genialt påfund, for den har brændt sig fast på nethinden af mange bilister. Hvem husker ikke ”skildpadde-dåserne” i farfars gamle værksted eller garage? Mange har gennem årene ”poppet” låget af blikdåsen med voks, og fået duften fra den lysegrønne voksmasse ind gennem næseborene.

Gennem årene er Turtle Wax blevet til en stor og verdensomspændende forretning, som har tilpasset sortimentet til tre primære kundetyper. Begynderen, der blot vasker sin bil ved brug af en gammel spand og en slidt svamp. Entusiasten, for hvem kun det bedste er godt nok til hans kæreste eje. Og sidst med ikke mindst, til den professionelle bruger, som stiller krav til resultatet, men alligevel går efter et produkt til en relativ lav pris.

Sortimentet indeholder i dag en lang række at både simple og mere avancerede produkter. Så uanset om du søger en bilvoks, ruderens, fælgrens eller autoshampoo til almindelige bilrengøring, eller et mere avanceret produkt som f.eks. et Claybar kit, et Soft top kit til kalecher, eller måske et forlygte renoveringskit, så har Turtle løsningen.