Nummerplade

MAPLOCK


MapLock GPS-lås

Undgå tyveri af din GPS!

Der stjæles flere GPS-enheder fra biler end nogensinde… Danmark har gennem efterhånden lang tid været et foretrukket ”jagtområde” for især østeuropæiske tyvebander. Vi har set en række eksempler på, at hele boligområder er blevet hærget, og at mange biler er blevet ryddet for alt af værdi.

Ofte er det en GPS i forruden eller måske holderen hertil, der får tyvene til at udvælge de enkelte biler. Faktisk er det sådan, at er der bare et mærke på forruden efter en sugekop, så bryder de ind i bilen. Det er almen brugt af rigtig mange bilister at fjerne GPS-enheden fra forruden og så gemme den i handskerummet eller under sædet. Det faktum er også kendt for tyvene, så er der den mindste indikation af, at der til tider anvendes en GPS i bilen, så ”har vi balladen”.

MapLock sikrer GPS-enheden mod tyveri

Selv om man efterhånden kan erhverve sig en anerkendt GPS til en relativ beskeden pris, så er der mange gode grunde til at gøre noget ekstra ud af at sikre den. Det, man nemt, hurtigt og effektivt kan gøre, er at sikre enheden med en MapLock.

En MapLock er en tyverisikringslås, som på simpel vis kan monteres på langt de fleste GPS-enheder. Den passer alle enheder fra 3,5-5” og med en maksimal tykkelse på 2,5 cm. Man kan lade sin GPS sidde synligt i forruden med MapLock monteret. Du kan se på demonstrationsvideoen, hvor nemt det er at montere en Map-Lock.

Fordele ved MapLock:

  • Tyven kan se, at der er en GPS i bilen, men han kan vigtigst af alt se, at den er tyverisikret. Bilen vil derfor sandsynligvis få lov at være i fred, og tyven går videre til næste bil. Din GPS bliver ikke stjålet.
  • Hvis MapLock er monteret på din GPS, forhindrer den et indbrud i bilen, og du har på den måde også beskyttet de øvrige værdier, du måtte have liggende. Det kunne være solbriller, CD'er, kamera, jakke, autoradio, mobiltelefon, benzinkort m.m.
  • Et indbrud i en bil vil ofte være forbundet med en selvrisiko og i nogle tilfælde måske endda tab af ”klasse-placering” hos forsikringsselskabet. 
  • Efter et indbrud skal du undvære bilen til et værkstedsbesøg, måske skal den have ny rude og lakeres. 
  • MapLock, som er patenteret, er udviklet og designet i Australien. Både selve låse-kloen og sikringswireren er fremstillet i hærdet stål, og den er med dirkfri lås. Vælg mellem fem forskellige farver, den du bedst syntes om.

VI ANBEFALER, AT DU LADER DIN GPS, SOM ER SIKRET MED MAPLOCK, SIDDE SYNLIGT I BILENS FORRUDE. VI PÅPEGER, AT DET IKKE ER HENSIGTSMÆSSIGT ELLERS AT HAVE VÆRDIGENSTANDE LIGGENDE I BILEN OG SLET IKKE SYNLIGT.