Nummerplade

byJEMA


byJEMA

byJEMA - SKANDINAVISK ARKITEKTUR

byJEMA - grundlagt i 2019 - er en dansk design- og producentvirksomhed af stålprodukter til uderum. De designer, tegner og producerer det hele selv. byJEMA indgår i den familieejede JEMA koncern, der også omfatter JEMA AGRO og JEMA LIFT.  JEMA er grundlagt i 1943 af Jens og Marie Pedersen og ejes i dag af familiens 3. generation.

Ladestandere i cortenstål

Som noget nyt har byJEMA og AVANT Denmark i samarbejde designet og produceret ladestandere i cortenstål, både som singleunit og dobbelt unit. Ladestanderne i cortenstål passer ind hos både private og ved offentlige områder, da deres design er enkelt, strømlinet og kan passe ind i al slags arkitektur. 

Ladestandere til elbiler er afgørende for at støtte overgangen til elektrisk transport, da de tillader elbilsejere at oplade deres køretøjer hurtigt og nemt, uanset hvor de befinder sig.

Eksklusive produkter 

Desuden har byJEMA en eksklusiv serie af bålgrill, plantekasser, højbede, bænke og loungemøbler samt støttemure i stål til udendørs brug, som er designet med de små detaljer for øje. Solide materialer, anvendelighed og enkle former er gennemgående elementer i alt, de designer. Deres produkter skal supplere og indgå i det moderne liv og arkitektur.

byJEMA garanterer god service, fair pris og hurtig levering. 

Ved spørgsmål eller forespørgsler kan de kontaktes på info@byjema.com