Nummerplade

2UNDR


2UNDR

2UNDR boxershorts 

2UNDRs vision var at skabe et højt ydende atletisk undertøj til mænd til hverdagsbrug, inspireret af posen på en kænguroens mave (Joey Pouch). 2UNDR har brugt avancerede byggeteknikker og materialer, som gør, at deres Joey Pouch adskiller "dit udstyr" fra huden for at reducere uønsket hud-mod-hud-kontakt. Det stilfulde og innovative design giver mere støtte, perfekt pasform og en forbedret luftstrøm, der holder dig kølig, når du er involveret i anstrengende aktiviteter eller blot en travl dag. 

Materialet NO-DRIP-TIP omkranser 2UNDR's Joey Pouch til deres Day Shift, Swing Shift, Power Shift og Gear Shift modeller. 

2UNDR har strategisk foret deres Joey Pouch med det patenterede coldskin-stof fra Garmatex for at forbedre ventilationen i Power Shift-modellen. Det termiske reduktionsstof fremmer ekstra afkøling, hvor overskydende varme opbygges og kan reducerer hudtemperaturen med op til 6 grader.

2UNDR underbukserne giver den bedste pasform, komfort, åndbarhed og svedtransport, som holder dig kølig, når temperaturen stiger.