Nummerplade

E-CRUISE


E-CRUISE

E-Cruise Fartpilot

Vejen til sikker, behagelig, økonomisk kørsel

  • Komfort og sikkerhed
  • Undgå klip i kørekortet
  • E-Drive fartbegrænser-app

Komfort og sikkerhed

Vælg farten, aktiver fartpiloten, læn dig afslappet tilbage og kør derudad.

E-Cruise Fartpilot er den direkte vej til mere behagelig, mere sikker og mere økonomisk kørsel uden ærgerlige fartbøder. Den travle og flittige bilist vil hurtigt værdsætte, hvordan fartpiloten optimerer kørslen, også på lange ture med f.eks. campingvogn eller trailer.

E-Cruise Fartpilot byder på jævn, glidende kørsel med mulighed for at accelerere eller slå fartpiloten fra blot med en let berøring af den smarte betjeningsarm eller ratkontakt. Fartpiloten bliver også slået fra ved en let berøring af bremse eller kobling. Alle fordelene opnås selvfølgelig helt uden indvirkning på de øvrige køreegenskaber.

E-Cruise Fartpilot rummer en række praktiske funktioner, som tilfører en ny dimension til livet på landevejen.

Undgå klip i kørekortet

E-Cruise Limiter er en valgfri fartbegrænser, der sikrer at køretøjet ikke overstiger den valgte maksimumshastighed. Funktionen aktiveres ved et tryk på Limiter-knappen, når der køres med den ønskede hastighed og afbrydes ved et tryk på Cancel-knappen, eller ved at speederen trykkes i bund i ca. 2 sekunder.

E-Cruise Memory husker to selvvalgte hastigheder, som frit vælges og ændres ved et tryk på Memory-knappen. Så enkelt er det.

Ved skiftende kørselsmønster (by, landevej, motorvej, vejarbejde) kan den valgte maksimale hastighed lynhurtigt ændres, så den altid passer til de aktuelle forhold.

Undgå klip i kørekortet, samtidig med at brændstofforbrug, luftforurening, motorslid og risiko for ulykker reduceres.

Sikkerheden for dig, dine passagerer og dine medtrafikanter øges væsentligt helt uden at påvirke bilens evne til at accelerere eller overhale efter behov.

Smart fartbegræsning når du vil!

Heldigvis viser talrige danske og udenlandske undersøgelser entydigt, at selv beskedne nedsættelser af gennemsnitshastigheden kan føre til temmelig store reduktioner i antallet af uheld, materielle skader, personskader og dødsfald i trafikken.

Selv om uheldet alligevel er ude, så begrænses skadernes omfang væsentligt ved bare lidt lavere hastighed. Som ansvarsbevidst bilejer kan du med E-Drive fartbegrænser aktivt sikre, at nye bilister eller andre med adgang til dit køretøj aldrig kører for hurtigt. Funktionen er genial i al sin enkelhed.

Op til fem mobiltelefoner kan registreres til ”fri” kørsel. Hvis ingen af disse telefoner er til stede, bliver bilen automatisk begrænset til en maksimal hastighed, som kan opdateres via din Smartphone med password adgang. Funktionen kan også eftermonteres i de fleste bilmærker med original fartpilot.

E-Drive fartbegrænser beskytter dine kære, også når du ikke kan være til stede og passe på dem.

E-Cruise betaler sig

E-Cruise er en beskeden investering, som hurtigt tjener sig ind takket være brændstofbesparelser, som er en uundgåelig følge af mere jævn og glidende kørsel. Hertil kommer væsentlige fordele i form af mere behagelig, afslappet kørsel, reduceret motorslid, nedsat risiko for fartbøder og ulykker, samt en nedsættelse af bilens luftforurening.

Med Limiter kan E-Cruise, afhængig af din kørestil og rute, reducere bilens brændstofforbrug med helt op til 37 % ifølge uafhængig test udført af engelske Fleet Van Magazine.

Med en begrænsning fra f.eks. 130 km/t ned til 110 km/t opnås en brændstofbesparelse på ca. 20 %.

Alt dette opnås helt uden indvirkning på de øvrige køreegenskaber.

E-Cruise er udviklet og produceret i Danmark og opfylder EU-krav om miljørigtig anvendelse af fossile brændstoffer og begrænsning af forurening fra transportmidler. E-Cruise fås til alle bilmodeller med elektronisk speeder (E-gas). Montering sker helt uden synlige spor på køretøjet.