Nummerplade

EDCO


EDCO

EDCO B.V.

En kæmpe verden af… Ja, nærmest ALT.

EDCO Eindhoven B.V. er grundlagt tilbage I 1978, som en import/eksport virksomhed. Siden har virksomheden opnået en størrelse, som i dag placerer dem som en af de største af sin art i hele verden.

En af EDCO´s store fordele, er deres intet mindre end gigantiske logistik center. For at kunne tilbyde kunderne en ekstraordinær høj leveringsgrad ( omkring 98-99% ), er langt største den af EDCO sortimentet af finde på deres eget lager. Og det er en del. Hele 235.000 pallepladser er fyldt op i den store lagerbygning, som efter sigende skulle være den største i Holland. Lageret er fuldautomatiseret og computerstyret, hvilket sikre et gnidningsfrit flow af både ind- og udgående varer.

Sortimentet er bredt, og Avant Denmark´s samhandel med EDCO begrænser sig til et udvalgt antal varenumre, som primært er egnet til brug og vedligeholdelse af biler og lastbiler.

EDCO ejer rettighederne til produkter i en række anerkendte brands. Vi kan bl.a. nævne AllRide, Kinzo, Dunlop, Grundig og Telefunken. Til at præsentere det hele for deres distributører rundt om i verden, har vi mulighed får at besøge deres mere end 10.000 mm2 store showroom. Det er bl.a. ved at besøge dette, at vi spotter nye spændende produkter til vores kunder.

Det siges noget særligt om EDCO B.V., som ingen endnu har kunnet modbevise: ”Der findes ikke et hjem i Europa, som ikke indeholder mindst ét produkt fra EDCO´s store sortiment”. Vildt nok !

Endvidere har EDCO et datterselskab, Newco Europe B.V. Sammen med dette selskab ejer Avant Denmark A/S, med en 50/50 fordeling, selskabet Avant Newco A/S. Avant Newco´s kerneforretning er salg af non-food til danske servicestationer.