Nummerplade

PHILIPS


PHILIPS

Philips autopærer

Philips bilbelysning, det ultimative valg til vejen forude

  • Innovativ inden for lys til biler siden 1914
  • Opfinder af Xenon HID-lyskilder
  • Store bilproducenters førstevalg.

Philips - den rigtige autopære til dit behov

Philips behøver ikke den store forkromede introduktion, for at synliggøre at vi har med intet mindre en ”gigant” at gøre. Men lad os alligevel fortælle bare en lille smule spændende info om vores leverandør af lys til biler.

Philips så ”dagens lys” i 1891, da Anton og Gerard Philips grundlagde Philips & Co. i byen Eindhoven i Holland. Udgangspunktet var fremstilling af kultrådsglødepærer, og ved århundredeskiftet var Philips & Co. blandt de største producenter i Europa. Små tyve år senere, I 1910, var Philips vokset til, med sine 2.000 medarbejdere, at være den største arbejdsgiver i Holland.

Grunden til at vi hos Avant Denmark handler med Philips, er ganske enkel. Philips er nemlig i dag verdens førende producent af lyskilder til biler. Derved sikre vi, at vores kunder har tilgang til et sortiment af lys til biler, som klart har en plads i ”førerfeltet”. Alle Philips halogen-forlygtepærer er fremstillet af kvartsglas. Det betyder, at Philips forlygtepærer giver dig et bedre lys og holder længere end andre tilsvarende forlygtepærer.

Vidste du at 60 % af alle bilulykker sker, når det er mørkt. Et godt lys er derfor vigtigt for din sikkerhed!

Et godt nærlys oplyser vejbanen 100 m foran bilen. Det giver dig gode muligheder for at opdage og undgå eventuelle forhindringer. Et dårligt nærlys oplyser kun vejbanen 30-50 m frem. Den væsentligste årsag til forskellen mellem et godt og et dårligt forlys er kvaliteten på forlygtepæren.

Dine øjne bliver dårligere til at optage lys og se i mørke i takt med, at du bliver ældre. En 40-årig skal bruge dobbelt så meget lys som en 20-årig for at kunne se det samme i mørke. Derfor er forlygtepærer med mere lys et godt valg for ALLE, og ikke mindst når du er 40 år eller derover.

Du kan selvfølgelig finde det store og spændende program af både Philips halogen og LED pærer her på siden. Men lad os lige fortælle lidt om et par af de mest bemærkelsesværdige varianter sortimentet indeholder.

X-treme Vision er den kraftigste lovlige halogen-forlygtepære på markedet. Giver op til 130 % mere lys end tilsvarende standard-halogen-forlygtepærer og har markedets bedste levetid for højt ydende pærer.

EcoVision er en miljøvenlig ”longlife” pære. Levetiden er dobbelt så lang som for tilsvarende standardpærer. Samtidigt er lysudbyttet 10% højere og strømforbruget 20% mindre. Det betyder, at du sparer brændstof og udleder mindre CO2! Anbefales til biler, hvor der skiftes forlygtepærer ofte.

I øvrigt er det værd at bemærke at Premium, som er Philips' standard-forlygtepære, giver 30 % mere lys end tilsvarende pærer i andre fabrikater.

Alle Philips' autopærer er E-godkendte og lever desuden op til verdens førende bilfabrikanters endnu strengere kvalitetskrav.

SilverVision er en blinklyspære med en sølvfarvet coating. SilverVision lyser orange og er neutralt sølvfarvet, når den ikke er tændt. Mange nyere biler har store klare lygter, både for og bag. Midt i de flotte og futuristiske lygter, sidder så et ”spejlæg” og stråler om kap med solen.  Det er blinklyspæren vi tænker på. Den ”grimme” orange pære så springer i øjnene. SilverVision er usynlig i klare blinklygter og derfor undgår du ”spejlæg-effekten” fra normale orange blinklyspærer. 

Her finder du et værktøj til at hjælpe dig med det rigtige valg af Philips autopære

philips_logo