Nummerplade

BASTA


BASTA

Basta Car Care

Tæt samarbejde

Avant Denmark – biludstyr.dk er den danske distributør af Basta Car Care produkterne. Det betyder, at vi har et dagligt og meget tæt samarbejde med producenterne bag. I fællesskab følger vi efterspørgsel og behov, og udvikler produkter, som gør en forskel, når bilen, båden, campingvognen eller andet skal plejes.

Basta bilpleje

Historie

Vi skal helt tilbage til 1928 for at finde Bastas oprindelse. Her registrerede den danske virksomhed Brøste, navnet. Fra begyndelsen var produkterne til brug i den kemiske industri.

Det første produkt til autobranchen var ikke produceret af Brøste selv. Caramba universalolie/rustløsner er siden 1953 blevet importeret fra Tyskland. Op gennem 1960´erne begyndte Brøste imidlertid selv at udvikle og producere produkter. Og fra 1966 blev produkterne introduceret i Basta navnet. 

Gennem årene oplever man en stødt stigende omsætning i salg af Basta bilplejeprodukter. Produktgruppen fik så stor betydning i Brøste organisationen, at man i 1995 stiftede selskabet Basta Active Car Care A/S.

I 2004 valgte Brøste at sælge Basta Active Car Care A/S til den svenske virksomhed Hall Miba AB, som gennem en årrække stod for produktion og salg. Hele Hall Miba AB er sidenhen også blevet solgt, inkl. Basta Active Car Care A/S. I 2011 blev koncernen solgt til Axfood AB, en anden stor svensk virksomhed.

I 2019 kom Basta så igen på danske hænder, da koldingensiske Sam Partner A/S købte Basta Active Car Care A/S ud af Axfood AB. Sam Partner A/S, som i forvejen producerer bl.a. bilpleje i ”private label” til en håndfuld kunder, ønskede sig et vel- og anerkendt plejebrand.

Partnerskab med høje kvalitetskrav og kundefokus

I slutningen af 2019 indgik Sam Partner A/S og Avant Denmark A/S så et partnerskab omkring distributionen af produkterne. Dermed er alle sejl nu sat ind på at udvikle og levere det kendte sortiment af plejeprodukter til den store autobranche m.fl. Med respekt for de eksisterende og populære produkter vil der løbende blive tilføjet nyheder, som lever op til de eksisterende kvalitetskrav og ikke mindst kundernes forventninger.

Basta sortimentet indeholder en lang række af bilplejeprodukter. Vi kan bl.a. nævne fælgrens, vinyl make-up, insektfjerner, shampoo, motorvaks, dæklappeskum og meget andet.

Danmark første Svanemærkede autoplejeserie

BASTA har i samarbejde med Avant Denmark udviklet den første serie af svanemærkede bilplejeprodukter i Danmark. Emballagen er fremstillet i 100% genbrugsplast og er uden parfume og uden farvestoffer. Produkterne er både bedre for miljøet - og bedre for dig. 

Den nye autoserie består af de 6 mest gængse bilplejeprodukter:

  • Førvask
  • Autoshampoo
  • Insektfjerner
  • Interiørrens
  • Fælgrens
  • Ruderens.