Nummerplade

Marolex


Marolex

Marolex

Hos Marolex følger man et simpelt princip: at skabe de bedste sprøjter, trække på deres mangeårige erfaring og bruge moderne teknologi.

Marolex fokuserer på fire hovedpunkter for at opfylde deres forpligtelser over for alle brugere:

1. Innovation

Alt, hvad de gør, driver jagten på perfektion. Marolex er konstant på udkig efter nye ideer og afprøver dem med uophørligt engagement.

2. Pålidelighed

Fra begyndelsen har Marolex været styret, af sloganet "sprøjter i årevis", og i over 30 år har de kunnet være stolte af at levere meget pålidelige enheder.

3. Ergonomi

Marolex skabelsesprocesser er fokuseret på brugeren. Materialevalget og sans for detaljer former produkterne.

4. Service

Etik og ærlighed forpligter, det er derfor, Marolex omgiver brugerene med support og service på højeste niveau.

Om produkterne

Marolex specialiserer sig i produktionen af tryksprøjter og højtryksrenere. Marolex-produkter er kendt for deres kvalitet og pålidelighed og sælges både på det polske marked og internationalt. Marolex har opnået anerkendelse inden for deres branche og bruges af både professionelle og private. 

Tryksprøjter

Marolex fremstiller forskellige typer tryksprøjter, herunder håndholdte tryksprøjter, rygsække og hjulmonterede tryksprøjter. 

Højtryksrensere

Virksomheden producerer også højtryksrensere, der bruges til at rengøre forskellige overflader som biler, terrasser, facader og mere. Disse maskiner bruger en kraftig stråle af vand til at fjerne snavs, støv og pletter.