Nummerplade

FOLIATEC


FOLIATEC

FoliaTec

Styling der giver din et personligt touch

FoliaTec så dagens lys tilbage i 1980'erne, hvor toningsfilm til bilruder var det første produkt i sortimentet.

Avant Denmarks samhandel med den tyske virksomhed blev startet op i første halvdel af 90'erne og har varet ved lige siden.

Hvis vi skal prøve at beskrive FoliaTec som leverandør, så vil det være med ord som disse: Opfindsomme, kvalitetsbevidste, marketing kompetente og ikke mindst nytænkende og fornyende.

På rigtig mange måder er et af de bærende elementer i FoliaTec's succes deres tilgang til marketing. Man har nemlig forstået, at et godt produkt i høj kvalitet, ikke gør det alene. Derfor er alle produkter i deres sortiment pakket i flotte, farvestrålende og meget informative emballager. Der er masser af tekst og billeder, som ikke bare viser, hvad produkter er, men mindst ligeså vigtigt, også hvordan de anvendes, påføres eller monteres.

Også sikkerhed og lovgivning spiller en vigtig rolle hos FoliaTec. Alle produkter hvor dette kræves, er derfor forsynet med TÜV-godkendelser.

Du kan med produkterne fra vores FolieTec sortiment give din bil, lastbil, motorcykel, cykel eller noget helt andet din helt egen personlige stil. Ikke mindst tilbyder de et stort farveudvalg i flere af produkterne, og dermed utallige muligheder for at ramme et unikt look.