Nummerplade

EZYSHOES


EZYSHOES

EzyShoes snesko

Joubert Productions S.A.S introducerede i 2009 EzyShoes på markedet. EzyShoes kan bedst beskrives, som ”snekæder” til sko. Vinteren 2009/2010 var en succesfuld testsæson, og derfor var man i sæsonen 2010/2011 klar med produktet i stort set hele Europa inklusive Danmark.

I 2010 bestod EzyShoes en svær test og er derefter blevet certificeret som et CE-mærket produkt.

EzyShoes er fremstillet af polyester og polyuretan. Udviklingen af Ezyshoes har taget udgangspunkt i et andet populært Joubert produkt, nemlig Easy Grip, der er en snekæde til biler, som fabrikken har udviklet i samarbejde med Michelin. Du kan læse mere om Easy Grip ved at klikke på linket til højre.

EzyShoes findes i fire forskellige størrelser for optimal pasform og er designet således, at hele fodsålen dækkes af net. Derfor mærker man hverken ubehag eller nedsat komfort, når Ezyshoes er monteret udover skoene. Det flettede net af kompositmateriale giver fremragende greb på sne og sjap. EzyShoes er i alle netsamlinger suppleret med galvaniserede stålringe, som sikrer endnu bedre greb på is. EzyShoes trækkes nemt udover det sædvanlige fodtøj - sko, støvler, osv. De er meget enkle at tage på, og det klares typisk i løbet at få sekunder.

EzyShoes fås i to forskellige varianter: En til almindelige gang, populært kaldet ”Walk the dog”, og X-treme EzyShoes, som er beregnet til jogging og arbejdsbrug. Sidstnævnte f.eks. anvendelig til arbejdspladser som post, renovation, hjemmehjælp m.m.

Fakta i korte træk:

  • Vælg mellem EzyShoes Standard og X-treme. 
  • EzyShoes fås i fire størrelser M (32-37), L (37-42), XL (42-47), XXL (47-52).
  • Produktet er fremstillet af holdbart polyamid og polyuretan.
  • Flettet net giver effektivt greb på sne og sjap.
  • EzyShoes er udviklet og produceret af Joubert Productions S.A.S.
  • Produktionen finder sted på Joubert Productions egen fabrik i Tunesien.
  • EzyShoes er godkendt i henhold til direktiv 89/686/EØF og er CE-mærket.

OBS! Ezyshoes (begge varianter) er beregnet til brug på sne og isglat underlag. Må ikke anvendes direkte på ren asfalt, fortov, fliser el.lign.