Nummerplade

WUNDERBAUM


Wunder-Baum luftfriskere

Det er nok ikke for meget at sige, at de fleste kender Wunderbaum - eller i hvert fald, ved hvad det er, når de får fremvist et lille træ, der hænger og dingler i bilforruden. 

Mange ved også at Wunder-Baum dufttræer er fra Tyskland, men faktisk stammer ideen fra 1950’ernes USA. Det begyndte for over 60 år siden, hvor en mælkebilchaffør i det nordlige New York klagede sig til Julius Sämann, over lugten af spildt mælk. Kemikeren og forretningsmanden Julius Sämann havde i mange år arbejdet inde i de canadiske skove, hvor han havde forsket i at udvikle en ny metode, til at udvinde æteriske olier fra fyrretræer.

Sommetider sker det, at den ene opfindelse leder til den anden og med et havde Julius Sämann, ved hjælp af usædvanlige dufte på specialmateriale, opfundet en ny teknologi til produktion af luftfriskere, det produkt vi nu kender som Wunder-Baum. Julius Sämann gav sit produkt form som et fyrretræ, og den første Wunder-Baum luftfrisker blev født. 

Nu er det to generationer siden, Julius Sämann opfandt en måde at extrahere aromatisk olie fra fyrretræer. Hans umiddelbart genkendelige træform, med et stort udvalg af førsteklasses dufte og designs, er blevet et globalt symbol på friskhed og duft i bilen. Siden er det derfor også gået stærkt med udvikle nye dufte og fabrikere millioner af de små dufttræer, som hænger ved bakspejlet.

En luftfrisker er i al sin simpelhed, et stykke pap, dækket med en parfume og har en holdbarhed på ca. 8 uger. Wunder-Baum findes i mange forskellige varianter med mange dejlige dufte. Oprindeligt var luftfriskeren skabt til bilen, men kan sagtens benyttes andre steder, hvor behovet for en bedre duft måtte være, som f.eks. i garderobeskabet og på badeværelset.

Wunder-Baum tilbyder i dag også en række forskellige duftprodukter, der opfylder de krav den moderne forbruger har. Clip duftfriskeren som er en farverig, moderne og innovativ luftfrisker blev lanceret i 2013. I 2015 blev Bottle-serien introduceret med overlegne dufte og i 2018 blev Fibre Can tilføjet til serien. Dåserne er fremstillet af 50% genbrugt træfibre og er designet til at levere en langvarig kraftfuld duft.

Wunder-Baum er i dag et registreret varemærke. Julius Sämann insisterede på strenge test- og kvalitetskontrolprocedurer, for at bevare den fremragende kvalitet af sine produkter. Han ville sikre sig, at de konsekvent opfyldte eller oversteg hans høje standarder for duft, styrke og levetid. Denne forpligtelse til ekspertise er stadig kernen i mærket og sikrer, at produktionen af Wunder-Baum produkter er holdbare og til en overkommelig pris, som giver den bedst mulige duftoplevelse.