Nummerplade

PARK SOLAR & PARK DELUXE


Park Solar & Park Deluxe

Park Solar & Park Deluxe er begge innovative parkeringsskriver, som er udviklet og produceret af den danske virksomhed Samatech ApS. Med Park Solar, som er en elektronisk p-skive med integreret solcelle teknologi, slipper man for irritationsmomentet med mange batteriskift, sommer- og vinterskift og risikoen for parkeringsbøder forbundet hermed. Park Deluxe har ikke solceller, men batteri med en forventet batterilevetid på hele 5 år, da den indeholder et Long Life batteri med et særdeles lavt strømforbrug. Park Deluxe skifter naturligvis også automatisk ved sommer- og vintertid.

Begge parkeringsskiver har en teknologi, der fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet til det nærmeste kvarter (efter dansk lovgivning). Når bilen kører igen, registrerer p-skiven det og deaktiverer automatisk parkeringsmode. Det er selvfølgelig muligt at indstille tiden manuelt.

Samatech ApS har i sit arbejde, fokus på de funktionelle, praktiske og æstetiske løsninger til hverdagen. De lægger stor vægt på kvalitet, driftssikkerhed, design og miljøvenlighed, når de udvikler og producere deres elektroniske parkeringsskiver. Deres produkter er udarbejdet til at løse de aktuelle problemstillinger og gøre hverdagen lettere. Samt kræser de om designet, således at parkeringsskiverne bliver en udsmykning til bilen. Begge parkeringsskiver er udviklet med formålet at spare brugerne for udgifter og irritationsmomentet forbundet med P-bøder. Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen.