Nummerplade

CALIBER


CALIBER

Caliber Smart Home og lyd til biler

Det startede med monteringstilbehør og bilstereo

Avant Denmark – biludstyr.dk har været med helt fra starten. Faktisk går vores samarbejde med hollandske Caliber så langet tilbage, at vi i tidernes morgen, var den første eksportkunde, Caliber fik uden for Holland.

Sammen med Caliber har vi været på noget af en rejse. Udgangspunktet for vores samhandel var i første omgang monteringstilbehør til bilstereo, såsom phonokabler, sikringsholdere, subwooferkabinetter og meget mere. Sidenhen blev fokus flyttet til decideret bilstereo, herunder højttalere, forstærkere og ikke mindst de stadig populære head units i retrodesign med moderne features som f.eks. USB og AUX samt Bluetooth.

Smart Home app-kontrollerede produkter til boligen

I dag har den primære samhandel ”Smart Home” som omdrejningspunkt.

Smart Home er et nymodens udtryk, som vi med sikkerhed kommer til at stifte mere og mere bekendtskab med. I al sin ”enkelhed”, rummer Smart Home sortimentet en række produkter, som på hver sin måde gør det nemmere og mere tilgængeligt at ”betjene” sit hus - dvs. betjene forskellige funktioner rundt omkring i hjemmet. Alt sammen styret og kontrolleret via en gratis Caliber App, downloadet til din smartphone.

Vi oplever stor interesse og efterspørgsel efter Calibers sortiment af IP-kameraer. Med dem er det muligt fra sofaen, fra nabokommunen eller fra den anden side af jorden, at holde et ekstra øje med dit hus, sommerhus, værksted eller endda dit barn, der ligger og sover. 24 timer i døgnet kan du på din smartphone livestreame præcis, hvad kameraet ”ser”.

Du kan fra telefonen styre kameraet ved både at dreje det 360 grader og vinkle det op og ned. Du kan sætte det op, så du får en advarsel på din telefon, hvis der skulle være bevægelse eller lyde foran og omkring kameraet. Sker det, vil kameraet øjeblikkeligt begynde at send stillbilleder til din telefon og lagre dem i app’ens billedarkiv.

Udover kameraerne fås også dørklokke med kamera, LED-pærerstrømstik og forskellige sensorer til at advare om tyveri, brand m.m.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om de spændende Smart Home produkter eller Caliber produkter i øvrigt.