Nummerplade

PSVT


PSVT

PSVT – Dit overblik er andres sikkerhed

Gennem de seneste år er udviklingen inden for kameraløsninger til biler, varebiler, lastvogne og busser gået stærkt. Det skyldes flere ting. Selvfølgelig har den teknologiske udvikling i denne form for produkter taget til i fart, men i særdeleshed er der også kommet et øget fokus på sikkerhed i alle henseender. Og netop sikkerhed er nøgleordet, når vi kigger på vores sortiment fra PSVT.

Med base på Taiwan er firmaet, der har eksisteret siden 2001, ISO-certificeret og producerer produkterne på egen 36.000 m2 store fabrik. PSVT er i dag blandt de førende i verden inden for bl.a. udvikling og produktion af højresvings- og bakkameraer samt ”FullVue”- og ”ActiVue”-løsninger. Der er masser af blinde og uoverskuelige vinkler på moderne køretøjer. Det kombineret med, at de ”bløde trafikanter” kører hurtigere og hurtigere på f.eks. cykler, el-cykler og scooters m.m., gør det sværere at bevare det fulde overblik fra førerpladsen.

Vores kamerasystemer fra PSVT placeres korrekt på køretøjet og giver på skærmen i kabinen det fulde overblik i form af lyd og billede. Resultatet af det er først og fremmest en langt større sikkerhed for andre trafikanter. Det er klart den vigtigste del, og det reder dagligt både liv og førlighed. Men det sikrer bestemt også en mere rolig og afslappet kørsel for chaufføren, som ikke hele tiden er usikker på, om noget eller nogen ”putter sig” i en blind vinkel. Dermed undgås også store omkostninger til udbedring af påkørselsskader og tabt arbejdsfortjeneste, når køretøjet i en periode et sat ud af spillet.

 

Vi har flere store virksomheder, som referencer for vores PSVT-produkter, og vi kommer gerne forbi og tager en snak med dig om mulighederne i jeres virksomhed og for jeres flåde. For at sikre dig og din virksomhed den bedst tænkelige support i forbindelse med valg og support på vores systemer, har vi dedikeret en medarbejder til dette område. I vores personale oversigt, finder du kontaktinformation på Ole Pilgaard, som er klar til at hjælpe, med alt hvad I måtte have af spørgsmål og kommentarer.