Nummerplade

Aqiila


Aqiila

Aqiila - trådløse løsninger til udendørslivet

Live life with no strings attached.

Aqiila fokuserer på at levere trådløse løsninger til dem som elsker udendørslivet. Virksomheden blev grundlagt med en vision om at give folk mulighed for at udforske nye horisonter ved at kombinere innovativ teknologi med praktisk design for at skabe produkter, der understøtter en mobil og off-the-grid livsstil.

Aqiila tilbyder flere produkter, herunder deres smarte trådløse lampe/højtaler Soundbird B10 som giver en 3-i-1 løsning, Lyd, lys og powerbank i en enhed. 

Foruden deres smarte lampe/højtaler Soundbird B10 tilbyder Aqiila bla. også en smart luftpumpe, en transportabel espressomaskine og en smart campinglygte. 

Aqiilas produkter er skabt med tanke på både sikkerhed og holdbarhed, og de har en række beskyttelsessystemer, der sikrer en sikker brug under forskellige forhold. Deres produkter er perfekte til dem, der ønsker at have pålidelig strøm, lys og lyd tilgængelig, uanset hvor de befinder sig.

Om Aqiila

Aqiila blev grundlagt på en simpel, men stærk idé: Tag fat om livets eventyr og tag chancen og gør mere. Ved at opsøge nye oplevelser skaber du varige minder, som fører til større lykke og en dyb følelse af tilfredshed.