Nummerplade

ARMOR


Armor

Polymer kemikeren Joe Palcher opfandt i 1962, Armour All Protectant. Joe opdagede en "mirakelformel", der beskyttede gummi, plastik og vinyl mod UV-stråling og ozon. Denne hemmelige formel stod på Joes hylde i hans laboratorium og gavnede ikke Joe. En lokal autoforretningsejer overbeviste i 1966 Joe om, at flaske hans hemmelige formel og sælge den. Den blev kaldt Tri-don, hvilket er No Dirt stavet baglæns.

I 1972 købte marketingeksperten og bilentusiasten Alan Rypinski rettighederne til Joes firma og omdøbte produktet til Armor All Protectant og satte sig for at gøre dets kraftfulde glansforbedring tilgængelig for andre bilentusiaster overalt. Alan patenterede Armor All Protectant i 1976 og modtog endnu et patent i 1979 for den eksklusive infusionsmetode, som tillader dets kemikalier at trænge ind i overfladen og beskytte den mod nedbrydning.

I 1979 erhverver McKesson rettighederne til Armor All Protectant og tog virksomheden offentlig i 1980’erne. I 1982 lancerer Armor All mærket en vask specielt formuleret til biler som et alternativ til almindeligt brugt opvaskemiddel. Tire foam og hjulrens er de næste produkter der udkommer inden Clorox opkøber Armor All Products Company i 1996 og begynder et nyt kapitel for Armor All Brand.