Nummerplade

Outwell


Outwell

Outwell - Explore the outdoors

Innovation, funktionalitet, kvalitet og design udgør grundlaget for Outwells produktudvikling. I kraft af deres stærke udviklingsteam, tekniske indsigt i materialer og fremstillingsmetoder samt kendskab til campinglivet har de gang på gang kunnet præsentere innovative og banebrydende detaljer og produkter. 

Om Outwell

Outwell er kendt for at være først. Og for at kunne fremstille kvalitetsprodukter, har de også måttet etablere et omfattende testprogram.
Dette indebærer laboratorietest og test i vind- og regnsimulatorer på vores fabrikker og hovedafdelingen i Danmark, hvor faciliteterne også anvendes af de europæiske branchemedier. Samtidig har de i over to årtier haft afdelinger i Fjernøsten for at sikre, at vores produkter fremstilles i den bedst mulige kvalitet. Personalet her sørger for at kontrollere hvert telt for fejl og mangler, før det pakkes.
Denne form for kvalitetskontrol er de helt sikkert først med og endnu ene om.

Bil- og bustelte

Få ekstra plads på dette års campingferie med bil og bustelte fra Outwell. Teltene er nemme at sætte op og pakke sammen, hvilket er ideelt, hvis du ikke ønsker at binde dig til ét sted på turen.

Soveudstyr

Er du på udkig efter nyt soveudstyr? At vågne op frisk og veludhvilet betyder alverden for en oplevelsesrig outdoor-ferie. Med Outwell finder du både soveposer, dyner, selvoppustelige liggeunderlag samt luftmadrasser og sovesystemer, der gør din nattesøvn komfortabel, så du vågner op og er klar til nye eventyr.

Campingmøbler

Slap af med stil, uanset hvor du er.

Se komfortable og funktionelle campingmøbler, der er nemme at sætte op og pakke væk. Slap af i campingstole, oppustelige lænestole og liggestole. Find det perfekte bord.
Desuden er der ultralette muligheder til korte ture.

Glæden ved udendørslivet

Deres ønske om at inspirere og dele glæden ved udendørslivet motiverer dem som banebrydende innovatører, og som førende inden for design udfordrer de normerne og skaber tidssvarende produkter.
Brugervenlighed, praktisk anvendelighed og uovertruffen komfort er afgørende for dem. De sikrer, at Outwell skaber et perfekt udgangspunkt for familiecamping og udendørsliv.

De udvælger de bedste materialer, og ved hjælp af deres kontinuerlige testprogram skaber de produkter, der lever op til, og endda overgår, deres kunders forventninger. De respekterer, at tiden er kostbar og arbejder dedikeret på at skabe det rigtige, problemfrie miljø for dig, så du kan tilbringe din kvalitetstid komfortabelt og sikkert.

Sådan er Outwell. Ofte efterlignet, men aldrig overgået.