Nummerplade

FLOORLINE


FLOORLINE

Floorline bundmåtter

Bilspecifikke stofmåtter i unik kvalitet

Hos Avant Denmark A/S er vi særdeles stolte af vores bundmåtter. Af flere grunde. Dels er de både flotte og af høj kvalitet. Dels laver vi dem selv.

Ja, du læste rigtigt.

Avant Denmark råder over sin helt egen moderne og effektive produktion af måtter. Fabrikken er at finde på samme adresse som den øvrige virksomhed, på P. O. Pedersens Vej i Aarhus Nord.

Og hvorfor producerer vi så selv vores måtteprogram?

For os var det et velovervejet og oplagt valg at gå ”all-in” i denne verden. Der sælges generelt mange måtter, så behovet er stort. Men der er mindst lige så stort behov for tilgang til nye og specifikke modeller hurtigt. Det kan enten være, når der kommer nye biler på gaden, eller det kan være måtter fremstillet på bestilling efter specialmål.

Vi producerer måtter i flere farver og kvaliteter

Vores Floorline serie af stofmåtter fås i to kvaliteter. Enten lux velour i en elegant koksgrå farve. Eller i sort nålefilt.

Måtterne er skræddersyede til de enkelte bilmodeller og passer også til biler med originale måttelåse. Den perfekte pasform sikrer, at bilens originale gulvtæppe bliver beskyttet bedst muligt.

De fleste sæt leveres i 4 stk. med for- og bagmåtter, men til enkelte van- og varevognsmodeller fås også 1-2 stk. formåtter alt efter bilmodel

Uanset hvilken stoftype, du vælger, har vi så stor tillid til kvaliteten, at vi uden tøven giver hele 3 års garanti mod gennemslid.

Bundmåtter i lux velour

Floorline velourmåtten er vores mest solgte måttevariant. Derfor lagerfører vi også et stort sortiment. Det sikrer ikke ”bare”, at vi kan dag-til-dag-levere. Vi kan endda levere samme dag, hvis kunder i oplandet ønsker at afhente.

Floorline bundmåtter i velour er førsteklassesmåtter i så kraftig kvalitet, at hæleplade på førermåtten er helt overflødig. Resultatet er mere elegant og samtidig mere skånsomt for fodtøjet.

Bundmåtter i nålefilt

Floorline nålefiltmåtte er en måtte i rigtig god kvalitet til en attraktiv pris. Både til person- og varebiler.

Nålefiltmåtterne er fremstillet i kraftig sort nålefilt, der modvirker gennemslid.

Måtter på bestilling

Skulle du have ønske om en helt særlig måtte eller måttesæt, så laver vi naturligvis gerne det på din bestilling.

Om det er måtter til en bil, lastbil, autocamper, campingvogn, sejlbåd, gravemaskine, veteranbil, flyvemaskine, eller noget helt andet - det gør ingen forskel. Enten kan du selv lave en skabelon af bredt afdækningspapir og give den til os, eller du kan bestille vores erfarne modelopmåler til at lave skabelonen for dig.

Stofmåtter med logotryk

Kunne det ikke være alletiders, hvis din kunde bliver mindet om din forretning hver gang han sætter sig i sit køretøj?

Det lyder måske som ønsketænkning - men det kan faktisk blive virkelighed.

Mod bestilling leverer vi nemlig også unikke måtter med broderi eller tryk, fx dit logo. På den måde kan du dreje din kundes tanker hen på din forretning, hver gang han sætter sig bag rattet i sin bil, camper, båd, gravemaskine, eller hvad end din forretning tilbyder af køretøjer.

Vi hjælper gerne med specialmål og personligt farvevalg på logo og kanttråd.

Er det dit logo, vi skal brodere næste gang?

Kontakt os for at høre mere>

Kontakt os for at høre mere>

Et omfattende måtteprogram

I vores store måtteprogram kan du finde disse måttertyper:

Find måtte til en bestemt bilmodel

For at gøre det nemmere for vores kunder at finde de rette måtter er mange af varianterne at finde i vores smarte nummerpladeopslag, Avant Perfect Match.

Søg og find på biludstyr.dk.