Nummerplade

TRUNKLINE


TRUNKLINE

TrunkLine bagagerumsmåtter

Beskyt bilens originale gulvtæppe

Det giver rigtig god mening, at beskytte bilens originale tæppe i bagagerummet.

Ved løbende brug af en bil vil man nemlig typisk have behov for at fylde bagagerummet med masser af forskellige ting. Det kan være alt fra dagligdags indkøb, jagt- og fiskeriudstyr, bagage, affald til genbrugspladsen, en hund, barnevogn eller noget helt andet. Uanset hvad, så vil bunden i bagagerummet blive udsat for lidt af hvert.

Resultatet bliver, at der i bedste fald kommer skidt, snavs og fugt med ind i bilen, og man kan også nemt være så uheldig, at væske af en eller anden art med dårlig lugt løber ud i tæppet. Det er en vanskelig, måske endda umulig opgave, at gøre sådan et originalt gulvtæppe rent.

Men, men, men – det har vi naturligvis en smart løsning på.

Vores sortiment af Trunkline bagagerumsbakker og -måtter klarer opgaven.

Vi har håndplukket 2-3 leverandører og sammensat en vognliste, som indeholder måtter til stort set alle gængse biler.

Derudover har vi vores egen produktion af en tilsvarende komplet serie af måtter i ypperste kvalitet.

Uanset variant, er måtterne fremstillet, så de passer præcist til den enkelte bilmodel. De har også det til fælles, at de effektivt beskytter originalmåtten mod snavs og hverdagens slitage.

Måtterne fås i to varianter.

Trunkline bagagerumsmåtter i gummi

Denne serie af bagagerumsmåtter er fremstillet i kraftig og smidig gummi eller blød plast. Materialerne gør, at bakkerne er 100% væsketætte og derfor den bedste og mest optimale beskyttelse, vi kan tilbyde til bagagerummet.

Det er nemt at tage måtten ud og rengøre den. Den kan tåle at blive vasket med børste og vand i blandet f.eks. autoshampoo. Den kan også tåle at blive spulet med enten almindeligt vandtryk eller højtryk på fornuftig afstand.

Trunkline bagagerumsmåtter i stof

Trunkline serien af stofmåtter af er fremstillet i enten lux velour eller nålefilt stof.

Måtterne er fremstillet på vores egen måttefabrik i Aarhus N af vores faguddannede personale.

Hvis du mod forventning har en bilmodel, som vi ikke har en måtte til i programmet, så fortvivl ikke. Du kan enten selv lave en skabelon og sende den til os, eller du kan efter nærmere aftale komme forbi vores adresse, og vi kan lave skabelonen for dig. Kontakt os for at aftale en tid.

Bagagerumsmåtterne i stof er naturligvis også lige til at tage ud og rengøre. Vi anbefaler denne type måtte til brug i biler, hvor man ikke transporterer våde eller væskeholdige ting.

Også til vans og varebiler

OBS: Vi tilbyder også måtter i både gummi og stof til vans og varebiler.

Find måtter via nummerplade

Du kan med stor fordel finde de rette måtter ved brug af vores nummerpladeopslag her.