RECARO


RECARO

RECARO autostole og klapvogn

Avant Denmark har et stærkt sortiment af godkendte autostole til sikker transport af børn i bilen. Vi har vores sortiment af Welldon autostole og selepude, og så har vi et sortiment af spændende og lækre modeller fra RECARO.

RECARO er vel nok det verdens mest anerkendte mærke inden for produktion af bilsæder. Den tyske virksomhed har efterhånden mange år på bagen. Den startede oprindeligt i 1906 af Wilhelm Reutter, som i de første mange år producerede karosserier til biler under navnet Reutter Carosserie-Werke. I 1963 slog man over på at fabrikere sæder til biler, lastbiler og fly, og med forbogstaverne fra det hidtidige firmanavn skabte man navnet og brandet RECARO.

Efter årtier som den absolut førende inden for sports- og ergonomisæder, er serien af autostole kommet til. Siden er det blevet til stribevis at TESTVINDER produkter, og vi er i den grad stolte over at have RECARO i vores produktportefølje. RECARO autostole distribueres nu af virksomheden Interseats i ”Babybranchen”, mens vi i Avant Denmark tager os af autobranchen.

Eksklusivt og kun hos Avant Denmark findes den supersmarte RECARO RACING LINE. Tre modeller af stole som med sine røde og sorte farver uden tvivl får en hver dreng eller pige til at føle sig som racerkører.

Et andet RECARO produkt, som tiltrækker sig opmærksomhed, er den geniale autostol Zero. 1. Stolen, som er egnet til børn i vægtklassen 0-18 kg, adskiller sig fra de øvrige autostole på markedet ved at kunne dreje 360 grader rundt om sig selv. Den kan altså placeres både med og mod kørselsretningen, ligesom den kan drejes ud mod døråbningen for perfekt adgang til fastspænding af barnet.

Men det stopper ikke med det. Vi tilbyder også den helt igennem lækre og fantastiske RECARO klapvogn. Vi kan beskrive den med ganske får ord: Sammenklappelig luksus på hjul!