Nummerplade

JVC


JVC

JVC auto-HiFi

I 1927 startede den japanske virksomhed med produktion af elektroniske produkter. Japan Victor Company Ltd., i daglig tale som brand bedre kendt som JVC, er kendt for bl.a. at have produceret det første japanske TV og ikke mindst for at have opfundet VHS videoformatet.

I dag tilbyder JVC-sortimentet en lang række produkter, som bl.a. high definition-skærme, hjemmebiografprojektorer, digitale videokameraer, bærbare audioprodukter, digitale lagringsenheder, lyd- og videotilbehør og ikke mindst audioprodukter til biler.

Netop sidstnævnte er der hvor Avant Denmark - biludstyr.dk har sat ind. Vi lagerfører et spændende sortiment, primært bestående af de spændende head units og multimedieenheder. Så hvad enten du f.eks. går og drømmer om en ny 1-DIN bilradio med Bluetooth til håndfri telefoni og musikstreaming eller måske en 2-DIN APP autoradio enhed med touchskærm og mulighed for afspilning af DVD-film og meget mere, ja, så har vi en enhed, du kan bruge.

JVC-programmet er gedigen japansk kvalitet, som med sit udvalg af funktioner og features ligger placeret i et attraktivt prisniveau, hvor alle kan være med.

En anden type produkt du også kan finde i vores JVC-program er dashcam. Det giver dig mulighed for at optage trafikhændelser og forløb, som måske i sidste ende kan være med til at placere ansvaret i forbindelse med f.eks. et uheld.

Du kan finde JVC-produkterne her i vores onlineshop eller hos vores forhandlere rundt om i landet. Bemærk, at vi giver 36 måneders garanti på alle produkter. Det gør vi, fordi vi kender kvaliteten på vores produkter. Og det gælder også kvaliteten på JVC!