Nummerpladeopslag

JVC


JVC

JVC auto-HiFi

I 1927 startede den japanske virksomhed med produktion af elektroniske produkter. Japan Victor Company Ltd., i daglig tale som brand bedre kendt som JVC, er kendt for blandt andet at have produceret det første japanske TV og ikke mindst for at have opfundet VHS videoformatet. I dag tilbyder JVC-sortimentet en lang række produkter som blandt andet high definition-skærme, hjemmebiografprojektorer, digitale videokameraer, bærbare audioprodukter, digitale lagringsenheder, lyd- og videotilbehør og ikke mindst audioprodukter til biler.

Netop sidstnævnte er der, hvor Avant Denmark har sat ind. Vi lagerfører et sortiment af de spændende head units og multimedia-enheder. Så hvad enten du for eksempel mangler en 1-DIN bilradio med Bluetooth til håndfri telefoni og musik streaming eller måske en 2-DIN APP autoradio enhed med touch skærm og mulighed for afspilning af DVD film og meget mere, ja, så er har vi en enhed, du kan bruge. JVC-programmet er gedigen japansk kvalitet, som med sit udvalg af funktioner og features ligger placeret i et attraktivt prisniveau, hvor alle kan være med.

Du kan finde JVC-produkterne i vores online shop eller hos vores forhandlere rundt om i landet. Bemærk, at vi giver 36 måneders garanti på alle produkter, og det er vi ikke nervøse for at gøre!