BUZZRACK


BUZZRACK

BUZZRACK CYKELHOLDERE

BUZZRACK ER KVALITETSCYKELHOLDERE TIL DEN KRÆSNE KØBER

Fabrikken, som har produceret mærkevarecykelholdere i mange år, har et motto, som lyder: ”Det vi kan lide, det laver vi”.

I shoppen har du mulighed for at se det store udvalg af BUZZRACK cykelholdere og tilbehør. Hvad enten du har en bil med eller uden anhængertræk, så har BUZZRACK en cykelholder til dig. Vælg mellem alt fra de bedste løsninger med indbygget lygtebom til cykelholdere som cyklen hænger på og derfor kræver montering af separat lygtebom.

Hvorfor gå på kompromis når kvalitet er så billig?

Vi yder fem års garanti på vores BUZZRACK cykelholdere.

BUZZRACK cykelholdere er godkendt af TÜV, XP-NORM R18-904-4.

BUZZRACK Scorpion

Scorpion, som har plads til to cykler, er særligt udviklet til de kraftige og tunge af slagsen. Med en lastevne på op til 60 kilo er den derfor velegnet til bl.a. el-cykler. Cykelholderen monteres nemt og uden brug af værktøj direkte til bilens trækkrog. Strømmen til den indbyggede lygtebom tages gennem anhængerstikket og kan ved brug af den medfølgende adapter anvendes til både 7- og 13-polede stik.

Til trods for at cykelholderen er designet til tunge cykler, har den stadig den praktiske og brugervenlige "tilt-funktion". Med den kan du nemt vippe cykelholderen ud, også med cykler monteret, og få adgang til bilens bagagerum.

Af andre nyttige funktioner og features kan bl.a. nævnes, at cykelholderen er sammenklappelig og dermed fylder mindst muligt, når ikke den er i brug. Den er forsynet med låse, som sikrer både cyklerne og selve holderen. Der er smarte "selvlåsende" remme til cyklernes hjul, som sikrer stabil fastgørelse og mange andre ting.

Hvis du synes, dine cykler bliver for tunge at løfte op på holderen, så findes der i vores sortiment en dertil egnet rampe, som cyklerne alternativt kan ”rulles” op ad.

Det skal også lige nævnes, at Buzzrack Scorpion naturligvis også kan anvendes til almindelige cykler, og ikke kun de tungere el-cykler.