Nummerplade

Bon Gout


Bon Gout

Bon Goût tasker og kufferter

Kongelig Hofleverandør

Innovation on the move - Since 1945

Bon Goût er Kongelig Hofleverandør af tasker og kufferter og samtidig et meget populært valg hos danskerne, når de skal vælge, hvordan deres ejendele og bagage skal transporteres mest komfortabelt, stilfuldt og praktisk.

Virksomheden er dansk og blev etableret i 1945. Siden 1993 har Bon Goût haft den ærefulde titel som Kongelig Hofleverandør.

Taske til din næste rejse

Vidste du, at "bon goût" er et fransk udtryk, som betyder "god smag" på dansk?

Og mon ikke netop den gode smag - eller med andre ord sansen for æstetik og stil - er en af de primære årsager til at Bon Goût rejsetasker, så ofte bliver det foretrukne valg for danskerne? Det er vigtigt en rejsetaske er både praktisk og kan fås til en fornuftig pris, men i sidste ende vælger vi i høj grad også taske med øjnene.

Bon Goût har et stort udvalg af kufferter, businessartikler, rejsetasker og accessories. På biludstyr.dk har vi i samarbejde med Bon Goût lagt et nøje udvalgt sortiment af kufferter og tasker, som er særlig velegnet til rejser i bil og fly.

Produktion med tanke på miljøet

Et af Bon Goûts tiltag for at passe på miljøet og bidrage til et mere bæredygtigt samfund er at behandle restaffald som en ressource. På den måde er Bon Goût med til at imødekomme den stigende efterspørgsel af råmaterialer. Det gør de bl.a. ved at anvende et biprodukt fra anden produktion til en af deres taskeserier - læder som ellers ville være tilovers.

Bon Goût har desuden produceret en række forskellige produkter i et materiale, der går under navnet R-PET. R-PET betyder Recycled-PET, produkterne er derfor i praksis lavet af omsmeltede plastflasker. Da R-PET består af få og enkle ingredienser, er det muligt enkelt og effektivt at kunne genbruge materialet, uden styrken og holdbarheden formindskes i den genbrugte form. R-PET er derfor et yderst klimabevidst og funktionelt materiale.