Nummerplade

AUTEL


Autel

Autel har specialiseret sig i R&D (Forskning og Udvikling), produktion, salg og service af automotive intelligent diagnostik, detektions- og analysesystemer og automotive elektroniske komponenter. Produkterne sælges til mere end 50 lande og regioner, heriblandt USA, Tyskland og Australien, hvor er Autel en af ??verdens førende udbydere af automotive intelligent diagnostik, inspektion og TPMS (Tire Pressure Monitoring System) produkter og tjenester.

Autel har været dybt involveret i det globale intelligente diagnose- og testfelt inden for automotive i mere end ti år og har nu bygget tre produktlinjer, herunder automotive diagnostiske produkter, TPMS-serien til bildæktryk-overvågningssystemer og ADAS-serien til automotive intelligente assisterede kørselssystemer.

Autel fortsætter med at udvikle diagnostiske produkter til automotive, bl.a. specialiserede produkter som TPMS-serien og ADAS-serien, og man har udviddet forretningen med intelligente elektroniske komponenter (såsom dæktrykssensorer), og samtidig baseret på mange års akkumulerede diagnostiske data og cases, begyndte man at levere integrerede og intelligente vedligeholdelses-cloud-tjenester.

Autel kombinerer de tekniske egenskaber fra automotive hardware, cloud-tjenester og mobile terminaler på grundlag af softwareudvikling. Autel dedikerer sig forsat til uafhængig forskning og udvikling og kontinuerlig innovation, og har dannet sin egen unikke kerneteknologiakkumulering. Kerneteknologien er stærkt komprimeret til fem kernesystemer, nemlig:

  • automotive diagnostik-specifikt operativsystem
  • automotive diagnostisk kommunikationssystem
  • intelligent simuleringsanalysesystem
  • intelligent diagnostisk ekspertsystem
  • cloud platform vedligeholdelses-informationssystem.