Nummerplade

UNILINE


UNILINE

UNILINE – universale bundmåtter

Vores sortiment af universale bundmåtter er navngivet Uniline og består af fire forskellige størrelser. De fire numre, der universalt dækker den gennemsnitlige bilpark, er fremstillet i antracitgrå nålefilt. På vognlisten kan du se hvilket måttesæt, der anbefales til den enkelte bilmodel. Et sæt Uniline måtter består af fire måtter. To formåtter og to bagmåtter. På venstre formåtte er der påsyet en hæleplade. Hælepladen giver måtten ekstra slidstyrke under pedalerne.

Hvis ikke den bilmodel, du skal bruge måtter til, er nævnt på listen, så skyldes det med stor sandsynlighed, at ingen af de fire størrelser kan passe i bilen. I det tilfælde henviser vi til vores sortiment af skræddersyede FloorLine måtter.

Bundmåtter giver god beskyttelse af bilens originale bund og er nemme at tage ud og rengøre. Almindelig løbende vedligehold klares nemt med en støvsuger. Er måtterne blevet ekstra snavset, er det muligt at rengøre dem med vandslange, evt. højtryksrenser. Efter vask skal måtterne have lov at ligge på et fladt underlag, til de er tørre.

I vinterhalvåret anbefaler vi brug af gummimåtter. Vi har både universale og ”skræddersyede” gummimåtter i vores sortiment. Sidstnævnte sortiment fører vi under navnet RubberLine.