Nummerplade

MCGARD


MCGARD

McGard låsebolte

Låsebolte og låsemøtrikker fra øverste hylde

Historien om McGard starter helt tilbage i 1959 i Bufallo USA. Grundlæggeren L.D. McCauleys første opgaver var for det amerikanske militær og NASA. Selskabet McGard Inc. blev dannet i 1964, og helt tilbage i 1966 fik virksomheden de patenter på "sikringsværktøj til at forhindre tyveri af bilfælge og dæk", som der stadig arbejdes med den dag i dag.

Avant Denmark har import og distribution af McGard på det danske marked. Vi har valgt at gå efter et produkt fra "øverste hylde". De krav, vi har stillet, og de "egenskaber", vi har vægtet højest i vores valg af leverandør, er alle blevet indfriet. De overgår, hvad vi ellers har set på markedet, og vi er stolte af at have McGard som en del af vores program.

Et sæt McGard låsebolte eller låsemøtrikker leveres altid i sæt med fire stk. inkl. en låseadapter ("nøgle"). I pakken findes endvidere et kort og et lille klistermærke med låseadapterens nummer. Det nummer skal bruges, hvis du er uheldig at miste adapteren. Har du ikke den, så er fælgene ligeså svære for dig at få af som for en kriminel. En god idé er at sætte det lille klistermærke i f.eks. bilens instruktionsbog, så den er nem at finde.

Er du nu så uheldig at miste både adapteren, kortet og klistermærke med koden, så fortvivl ikke. McGard tilbyder stadig en løsning, så du kan få en ny adapter. Tag et billede direkte på adapterens top, og send det sammen med dokumentation for at du er bilens ejer, så identificeres adapterens kode ud fra det.

Sikring af låsebolte:

Låsebolten har på toppen et indvendigt "mønster", hvori den unikke låseadapter passer som en "krave" udover. Det indvendige mønster og i særdeleshed kraven gør, at du ikke kommer til at vride adapteren ved af- op påspænding.

Sikring mod ulykker forårsaget af løse hjulbolte:

McGard låsebolte giver den størst mulige beskyttelse mod, at hjulet falder af som følge af løse hjulbolte samt mod dæk- og hjultyveri. Og ligeså vigtigt, at kun den unikke adapter kan løsne boltene. Man er således sikret, at minimum én bolt på hvert hjul ikke kan løsnes.

Montering af låsebolte:

Monter altid låsebolten som den sidste i fælgen, og tag den altid af som den første. Brug aldrig luftværktøj til montering af låsebolte.

McGards sortiment af låsebolte og låsemøtrikker:

Hvilket McGard-produkt skal du vælge hvornår?

McGard SU

McGard SU låsemøtrikSU-modellen er den mest solgte type af tyverisikringslåse, vi har i sortimentet. En universal løsning som uden problemer kan anvendes på så godt som alle gængse alufælge.

McGard SL

McGard SL låseboltSL-modellen kan man kalde "Super-Lock". SL er, som alle andre varianter, udstyret med et unikt indvendigt mønster på toppen og har derudover en udvendig beskyttelsesring. Beskyttelsesringen gør, at det ikke er muligt bare at tage fat omkring den med en tang eller lignende. Det gør denne type låsebolte særdeles anvendelig på stålfælge.McGard SL låsebolt I en alufælg sidder boltene "skjult" inde i selve fælgen, hvorimod de på en stålfælg sidder frit tilgængelige udenpå. Det giver god mening også at sikre sine stålfælge med en låsebolt. Måske ikke så meget for at forhindre tyveri, men for at forhindre groft hærværk med løsnede hjulbolte.

McGard Tuner

McGard Tuner låsemøtrikTuner-modellen er udviklet specielt til de moderne og specielle typer af alufælge, som er på markedet. Designet på disse fælge gør, at der er så ekstremt lidt plads omkring boltene, at almindelige varianter af hjulbolteMcGard Tuner låsebolt simpelthen ikke kan være der. Med en særlig slank designet ydre diameter på adapteren er Tuner løsningen til disse specielle fælge. Anvendes bl.a. til Rohana Wheels.

McGard SUB

McGard SUB låseboltEn serie af låsebolte og møtrikker i alle de gængse størrelser og varianter og designet i en eksklusiv sort farve. Boltene og møtrikkerne giver et eksklusivt look, hvis fælgene er er sorte eller koksgrå.

Låsebolte i topkvalitet:

At McGard på alle punkter tilbyder et suverænt sortiment af låsebolte og møtrikker er der ingen tvivl om. Vi vil gerne lige give lidt ekstra info om kvaliteten på det krom, der anvendes. Der er vel nok ingen på markedet, som når det niveau, som McGard er på. McGards produkter klarer langvarige tests, hvor overfladen ubønhørligt udsættes for spray med kraftig syre- og saltblanding, til "UG". Så er du glad for dine flotte og eksklusive fælge, så gå ikke på kompromis med kvaliteten på låsebolte! Bevar det flotte blanke look i hele fælgens levetid, vælg McGard.