Nummerplade

WEISSENFELS


WEISSENFELS

Weissenfels snekæder og snesokker

Din sikkerhed i sneen

Weissenfels er en moderne virksomhed beliggende i alperne i Italien. Weissenfels har altid været et anerkendt navn indenfor produktion af snekæder. Weissenfels snekæder er et topkvalitetsprodukt og er kendt over hele verden for pålidelighed og innovation.

Fabrikken producerer snekæder i en række varianter, men fælles for dem alle er, at kvaliteten er i top. Kæderne har ISO 9001 godkendelse fra det tyske TÜV CERT certificeringsinstitut, ligesom de opfylder kravene til den Østrigske godkendelse Ö-Norm. De kan således anvendes i alle lande i Europa.

Hvad enten du skal bruge kæder til almindelige personbiler med stålfælge eller alufælge, eller du skal bruge til biler med 4-hjulstræk, så har Weissenfels en variant, der kan bruges.

Clack & Go

Clack & Go snekæder er med et meget smart monterings- og opstramningssystem, som gør det let at montere kæden, når situationen kræver det.

WeissSock

Et andet Weissenfels produkt, vi har i sortimentet, er WeissSock. WeissSock er smarte ”snesokker” udviklet i et specielt stofmateriale, som let og enkelt trækkes over de trækkende hjul, så friktion mellem hjul og underlag bliver større. WeissSock er en effektiv nødhjælp, hvis du bliver overrasket af tilisede og snedækkede veje.

Sokken er, ligesom Weissenfels kæderne, testet og godkendt af TÜV.

Hvis du køber Weissenfels produkter, er du sikker i din sag.