Nummerplade

JUMBO


JUMBO

Jumbo Products - bagage- og spænderemme                           

Monique Ansink er ikke bare en driftig og kompetent forretningskvinde, hun er også indehaver af virksomheden, som laver vores sortiment af bagage- og spænderemme m.m.

Når det drejer sig om fastsurring af gods, der transporteres på offentlig vej, så kan og må man aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Og netop derfor har vi også gået efter et produkt, man til enhver tid kan stole på holder til, det det skal. Alle produkter overstiger de gældende godkendelseskrav. På egne fabrikker i henholdsvis Holland, Malaysia og Vietnam, har Jumbo Products siden 1976 været med til at sætte standarden i forhold til kvalitet i denne produkt gruppe. Derudover har parametre som arbejdsforhold og miljø også topprioritet hos virksomheden.

Sortimentet dækker over en lang række varenumre. Fra spænderemme med og uden skralde, til elastikstropper, hjulstropper og bagagenet. Du kan se det store sortiment i vores onlinekatalog, et sortiment som i langt de fleste tilfælde har en løsning til netop dit behov. Har du særlige ønsker, f.eks. remme med eget logo, så kan det også lade sig gøre.

Kontakt os her, og hør om mulighederne, eller bliv henvist til nærmeste Jumbo-forhandler.