Nummerplade

SONY


SONY

SONY - BILSTEREO OG MULTIMEDIE

“It’s a Sony” er et slogan, som tidligere er blevet brugt. Tænk, at have et brand af så høj kvalitet, at det er nok alene at sige navnet, for at forbrugeren anerkender kvaliteten.

Sony Corporation blev grundlagt så langt tilbage, som 1946. At den japanske virksomhed i dag har sit hovedsæde i Sony City, Tokyo, fortæller tydeligt, hvilken magtposition virksomheden har haft gennem årene og stadig besidder.

Med sine knap 120.000 ansatte på verdensplan er der fortsat fuld gang i udviklingen af nye spændende produkter. Og kigger vi bagud, er det heller ikke småting virksomheden står bag udviklingen af. For at nævne nogle af de vigtigste, så drejer det sig om Floppy disc, Betamax, Compact disc, Video8, DAT, Mini disc og Blue-Ray disc m.fl.

Af hardware kan nævnes Walkman’en og ikke mindst den evigt populære spillekonsol Sony PlayStation. Foruden en lang række prisvindende produkter inden for TV, laptops, kameraer, mobiltelefoner, tablets og ikke mindst bilstereo.

Og netop bilstereo delen, er naturligvis den del, Avant Denmark har engageret sig i. Efter high-end serier, som Sony ES, og markedsdominerende serier, som Sony X-Plod, befinder Sony sig stadig blandt de allerbedste producenter af lyd og styreenheder til biler.

I vores sortiment af headunits, findes alt fra den enkle Sony bilradio i 1-DIN størrelsen til de mere avancerede 2-DIN bilradioer/ multimediaenheder. Det er klart, at Sony understøtter moderne features som Bluetooth, Andriod Auto og ikke mindst Apple CarPlay. Dyk ned i vores Sony sortiment, og find det, du søger. Der er noget at finde for en hver pengepung og et hvert funktionsbehov.

“Sony - Be moved” er brandets nyeste slogan. Og rejsen starter lige her på biludstyr.dk. God tur!