Nummerplade

SLIME


SLIME

Slime dækreparation

Denne grønne og slimede masse er et genialt produkt, når du skal udøve hjælp til selvhjælp. Siden 1989 har det været en genial løsning selv, at kunne lappe sit dæk, hvis man punkterede på farten. For mange har det været nemt, hurtigt og effektivt til det at skulle skifte hjul, på en måske mørk, våd og kold vej.

Der skal lige fremhæves, at Slime ikke ”bare” lapper et punkteret dæk. Det forhindrer også fremtidige punkteringer i to år. Der sker nemlig det, at hvis du har slime i dækket, og du punkterer, så lapper Slime hullet omgående, mens du kører ubemærket videre!

De seneste år er Slime dækreparation blevet mere aktuel end nogensinde før. For efterhånden er det ikke ret mange nye biler som overhovedet har et reservehjul i bagagerummet. I stedet er bilerne ofte udstyret med et dækreparationskit. Men der er noget man skal være opmærksom på, da disse kits er datomærket og skal fra tid til anden skiftes til en ny. Der vil være en stor økonomisk gevinst i, at vælge Slime dækreparation når det skal ske.

Mange biler er i dag udstyret med TMPS sensorer, som hele tiden holder øje med trykket i dækket. Man kan være helt rolig, Slime produkterne ”TMPS sikrede”, og skader ikke noget ved brug.

Slime sælges som kit, inkl. kompressor, eller som ”refill”, med kun selve tætningsmassen.

Slime sælges i mere end 80 lande verden over, og ud gennem mere end 50.000 udsalgssteder. Og alle vegne hvor produktet anvendes, er kundetilfredsheden stor.

Virksomheden bag Slime produkterne, ITW Global, er en ISO 9001: 2008-certificeret.