Nummerplade

HOUSEGARD


HOUSEGARD

Housegard sikkerhedsprodukter

Safety for all

Sikkerhed drejer sig ikke kun om at blive advaret eller at kunne slukke en brand. Det er også en følelse af at være forberedt. At du har gjort alt for at gøre hjemmet mere trygt og sikkert. 

Housegard har sat sig for at "brandsikre Danmark". De har udviklet brand- og sikkerhedsprodukter siden 1991, og er i dag det førende varemærke indenfor retail på det nordiske marked. Siden starten har de solgt mere end 2 millioner slukkere og 3, 5 millioner brandalarmer.

Med Housegard-programmet har vi en serie af sikkerhedsprodukter i allerhøjeste kvalitet. Produkterne kan anvendes i bilen, båden, campingvognen, hjemmet, sommerhuset og på tur i det fri, hvor du griller i naturen eller tænder for bålhyggen.

Housegards tryghedsgaranti

Housegard tager ansvar hele vejen.

"Vi følger vores produkter nøje hele vejen fra fabrik til butik. Vi tager kvalitet alvorligt, i vores kvalitetssikring er der ingen genveje. Housegard er, og stræber altid efter at være, en tryg og pålidelig leverandør, som tilbyder produkter af højeste kvalitet, som folk kan stole på." (Housegard.dk)

Derfor giver Housegard også tryghedsgaranti på alle brandslukkere. Hvis ulykken er ude, og du er tvunget til at bruge din brandslukker inden 5 år fra købstidspunktet, får du en helt ny.

Ildslukkere

For bl.a. veteranbiler og lastbiler gælder det, at der skal være en pulverslukker til stede i køretøjet.

Men for almindelige personbiler er der ikke noget krav. Det ændrer dog ikke på, at hvis uheldet er ude, så kan en pulverslukker gøre en stor forskel på omfanget af de materielle skader. I yderste konsekvens kan tilstedeværelsen af en pulverslukker være et spørgsmål om liv eller død.

På samme måde giver det en stor tryghed at have en pulverslukker i hjemmet og sommerhuset, især i grillsæsonen.

Markedets højeste slukkeeffekt

Pulverslukkerne fra Housegard har markedets højeste slukkeeffekt. Tager man f.eks. en 6 kg. slukker, så er slukkeeffekten på 55 A, mens andre slukkere på markedet typisk ligger nede på 34 A. Derfor vil en Housegard indslukker i bilen være en kæmpe fordel i tilfælde af brand. Og i hjemmet ligeså. For ikke mindre end ca. 8.000 boligbrande hærger danskernes hjem hvert år i større eller mindre grad.

Andet sikkerhedsudstyr

Housegard-sortimentet dækker andet og mere end pulverslukkere. Vi kan bla. nævne brandtæpper og førstehjælpstasker, som vi også har på lager.