Nummerplade

PROTECTIONLINE


PROTECTIONLINE

I vores sortiment af produkter til beskyttelse af bilen findes der udover Avant stofmåtter, gummimåtter og bagagerumsmåtter også ProtectionLine læssekantbeskyttere og stænklapper.

ProtectionLine læssekantbeskyttere monteres ovenpå bilens bagkofanger. De er fremstillet i sort ABS plast og har 100 % pasform. De er på bagsiden forsynet med formonteret dobbeltklæbende tape og monteres nemt uden brug af værktøj. En læssekantbeskytter kan bruges til enten at skjule ridser som kofangeren har fået eller forhindre, at ridser opstår, når du transporterer dagligvarer, bagage, byggematerialer, affald til genbrugspladsen, eller når hunden hopper ud og ind af bilen.

ProtectionLine stænklapper har ligeledes 100 % pasform til den enkelte bilmodel. Sortimentet indeholder til mange bilmodeller specifikke løsninger til både foran og bagpå. Stænklapper forhindre sten, sand og andet ”afkast” fra bilens hjul i at ”sandblæse” og dermed skade paneler m.m. Og ikke mindst, så vil montering af stænklapper på bilen reducere risikoen for stenslag i bagvedkørendes forruder væsentligt.