Nummerplade

ALPINE


ALPINE

Alpine bilstereo, navigation og multimedie

Et brand vi er stolte af!

Avant Denmark – biludstyr.dk har i mere end 25 år eksklusivt importeret Alpine til det danske marked. Vi har et nært og tæt samarbejde og venskab med Alpine AOEU, som er Alpines ansvarlige hovedkontor for europæiske distributører.

Gennem årene har vi flere gange modtaget Awards som bl.a. ”Årets distributør” og ”Årets marketingtiltag”.

Om Alpine

Alpine blev stiftet helt tilbage i 1967 under navnet Alps-Motorola. Og fra starten var disse to virksomheder den samme. I 1978 blev virksomhederne adskilt, og Alpine, som vi kender det i dag, opstod som et selvstændigt brand.

Siden har masser af banebrydende produkter set dagens lys. Utallige patenter og innovationer gennem tiden har sikret Alpine en plads øverst på skamlen, når man taler lyd og mobile media til biler.

Overlegen teknologi giver overlegen lyd

Styreenheder, head units, autoradioer, eller hvad man nu end betegner det med, dækker over selve hjertet i bilstereosystemet. Pakket ind i Alpines elegante og nærmest legendariske design, leveres en lyd og lydkvalitet, som overstiger alle forventninger. Her indgås ingen kompromiser, for al den lyd, som forstærkere, højttalere og subwoofers m.m. skal arbejde videre med, tager sit udspring i netop systemets head unit.

Taler vi højttalere, forstærkere, subwoofers, processorer m.v., så er respekten omkring Alpines produkter ikke mindre.

I vel nok alle kategorier har Alpine en position, som det mærke og den kvalitet, de andre måler sig op imod.

Navigation

Alpine har i efterhånden mange år tilbudt navigation til biler. De mange års erfaring har resulteret i, at man i dag råder over en fantastisk brugervenlig effektiv og konkurrencedygtig løsning.

Dash cams

Et andet område, som Alpine med stor succes har bevæget sig ind på, er frontrudekameraer – de såkaldte ”dash cams”. Og som i så mange andre tilfælde, så løfter Alpine også her barren for, hvad man kan forvente.

Udover at levere knivskarpe optagelser i fuld HD i såvel dagslys som om natten, så er Alpine Dash Cam Pro desuden udstyret med en række ekstra features. For at nævne nogle af dem, så er der indbygget GPS, ”Lane assist”, ”Forward Collision Warning System” og ”Day and Night Vehicle Surveillance”. Alt dette og meget mere kan ses og redigeres direkte fra den gratis ”Thinkware Dash Cam Mobile Viewer”-app.

Et sandt must-have til campere og lastbiler

Et Alpine navigationssystem giver også en hjælpende hånd på vejen til lastbils- og camperchauffører.

Vidste du, at du kan få et navigationssystem, hvor du kan indtaste mål og vægt på din camper eller lastbil? Så vil du kun blive guidet ad veje, der er velegnet til køretøjet og på den måde undgå at ende i smalle passager og lave broer, hvor der ikke er plads til at passere. Det er da smart!

Bliv klogere på dine muligheder i Alpines camper-/van katalog

Din Alpine forhandler

Du kan finde autoriserede Alpine forhandlere rundt over hele landet, og du kan møde dem og os til diverse shows, når bilentusiaster samles.

Vi råder over nogle forskellige demobiler, så der skulle være rig mulighed for ”en på opleveren”.

Følg Alpine på Facebook

Husk også lige at give Alpine Danmark et LIKE på vores Facebook-gruppe.