Nummerplade

AUTOGLYM


AUTOGLYM

Autoglym

Britisk bilplejeproducent

Autoglym er en anerkendt britisk producent af bilplejeprodukter. De specialiserer sig i at udvikle og producere en bred vifte af plejemidler, der bruges til at rengøre, vedligeholde og beskytte køretøjer.

Autoglym pustede i 1965 nyt liv i træt karosseri og hjul, da deres søgen efter perfektion skete med otte banebrydende bilplejebehandlinger, fra deres originale lokaler i Welwyn Garden City. Autoglym blev hurtigt med deres passion for perfektion et anerkendt navn og var at finde på hylder i England hos bilforhandlere og garager. I 1978 udviklede de Autoglym Radiant Wax Polish, som styrkede forholdet til Storbritanniens bilhandel. Autoglym indså, at deres engagement i kvalitetspleje af biler voksede gennem Europa med en tilstedeværelse i Skandinavien, Holland og Tyskland. I dag kan man finde Autoglym-produkter i over 40 lande.

Bilentusiaster derhjemme begyndte I 1984, at ønske deres biler kunne forblive lige så strålende som, da de først forlod bilforhandleren. Det førte til en udvikling af en række brugervenlige behandlinger i høj klasse til high street.

Eneleverandør til det britiske kongehus

De høje standarder, som Autoglym præsterer, har ført til at Autoglym i dag er eneleverandør af bilplejeprodukter til Kongehuset. Du har måske set to våbenskjolde på Autoglyms produkter og undret dig over, hvad de betyder? De er mærket "Royal Warrant", et officielt stempel på suveræn godkendelse.

Autoglyms royale warrants går tilbage til 1980'erne, hvor den første kom fra prins Charles, og en anden og tredje fra HKH Dronningemoderen og HM Dronningen. Det betyder, at Autoglym produkter bruges på alle køretøjer i den kongelige flåde, inklusive statsbiler, støttekøretøjer, kongelige stationcars og statsbusser. Som et resultat heraf bliver Autoglym-serien sat på prøve på køretøjer, der både er helt nye og flere hundrede år gamle, og man stoler på, at de giver de bedste resultater hver gang.

Højeste standard inden for bilpleje

I 1994 introducerede Autoglym Public Service Vehicle division til busser og tog i hele England.  

I 2004 perfektionerede Autoglym Lifeshine systemet for total køretøjsbeskyttelse, med behandlinger til karosseri, interiør og glas. Med denne teknologi har Autoglym holdt tusindvis af biler skinnende og lige så stærke som på deres første køretur, uanset vejret. 

Efter mange års forbedringer og dedikation udkom Autoglym High Definition Wax i 2008 og blev det fineste produkt. Efter 48 år satte Autoglyms innovationsteam mange års erfaring tilbage til de originale otte produktserier og satte et nyt benchmark for den højeste standard inden for bilpleje.

I 2015 fejrede Autoglym 50-års jubilæum ved at lave et samarbejde med deres motorsportspartnere og udviklede Autoglym Whell Protector, som er en superhydrofob holdbar barriere der minimerer bremsestøvadhæsion, så dine hjul forbliver renere i længere tid. I 2016 vandt deres nylancerede komplette forlygterestaureringskit prisen 'Best Buy 2016'. Paint Renovator og Wheel Protector blev også 'anbefalet' i deres produkttestkategorier.

Om produkterne

Autoglym specialiserer sig i at udvikle og producere en bred vifte af bilplejeprodukter, der bruges til at rengøre, vedligeholde og beskytte køretøjer. Autoglyms produkter omfatter voks, polish, shampoo, rengøringsmidler, interiørplejeprodukter, dækplejeprodukter og meget mere.

Autoglym-produkter er kendt for kvalitet og effektivitet, og de anvendes ofte af både professionelle bilplejevirksomheder og entusiaster, der ønsker at holde deres køretøjer i god stand. Produkterne er designet til at fjerne snavs, pletter og oxidation fra bilens overflade og give en blank finish, samtidig med at de beskytter lakken mod skadelige elementer som UV-stråler og forurening.

Autoglym har et bredt udvalg af produkter til bilpleje, der kan hjælpe med at opnå en professionel og skinnende finish på din bil.