Nummerplade

Autosol


Autosol

Autosol

Autosol er kendt for deres slogan ”A Brilliant Shine Every Time” og er en af verdens førende producenter af rengøring og plejeprodukter som metalpolerings- og overfladeplejeprodukter med 3 produktionssteder rundt om i verden og et globalt distributionsnetværk i mere end 70 lande. Autosol blev startet tilbage i 1929 af Otto Durst i Tyskland og har med deres 90 års erfaring udviklet sig til flere markeder og har haft succes med flere produkter til bilpleje, husholdningsartikler, motorcykler, campingvogne, luksusyachter, tunge lastbiler og industriel brug.

Sortimentet indeholder en lang række forskellige produkter til individuelle metaller, herunder krom, messing, kobber, nikkel og rustfrit stål. Autosol-produkter renser sikkert og let, fjerner rust, oxidation, pletter og polerer, hvilket giver en strålende glans og varig beskyttelse. Autosol-produkter får gør-det-selv-projekter til at være lettere for begyndere og professionelle. Autosol-produkter bruges af BMW, Mercedes-Benz, Audi og Volkswagen på fabrikker i Tyskland og på Ford-fabrikken i Spanien. 

Autosol er baseret på innovation, kvalitet og en ægte passion for skønheden i en strålende glans. Flere af Autosols produkter har fået tildelt den prestigefyldte Monde Selection guldmedalje af International Institute for Quality Selections i Belgien. Denne medalje har Autosol metalpolering vundet tre gange, hvilket er det maksimalt tilladte antal, hvorefter et produkt udmærkes som "verdens fineste”. Autosol metalpolering er den bedst sælgende pastapolering i verden og med god grund, da den er nem at bruge i mange forskellige situationer og med mange forskellige materialer. 

I begyndelsen af 2019 blev Dursol Nordic AB grundlagt for at servicere Norden med endnu større støtte af Autosol-produkter. Dursol er ejet af moderselskabet Dursol Fabrik Otto Durst GmbH & Co KG. fra Solingen.

Virksomheden Dursol Fabrik Otto Durst GmbH & Co. KG er ISO 9001 and 14001 er certificeret.