Nummerplade

AVANT


AVANT

Avant biltilbehør og relaterede produkter

Avant er brandnavn for vores egen linje af kvalitetsbiltilbehør og relaterede produkter.

En stor del af Avant Denmarks medarbejdere har arbejdet i autobranchen i mange år. For os er biler ikke bare et arbejde, men en passion. Vi vil have kvalitet, når vi skal vælge udstyr til vores biler, og det er vi sikker på vores kunder også vil. Derfor går vi heller ikke på kompromis, når vi tager nye varer ind i programmet. Avant rummer et bredt sortiment af produkter, som er nøje udvalgt ud fra primært to væsentlige kriterier:

  1. God kvalitet
  2. Bedst til prisen

Avant måtter

Bilspecifikke stofmåtter i unik kvalitet

En af hovedproduktgrupperne i vores Avant brand er vores bundmåtter, som vi er utrolig stolte af. Af flere grunde. Dels er de både flotte og af høj kvalitet. Dels laver vi dem selv.

Ja, du læste rigtigt.

Avant Denmark råder over sin helt egen moderne og effektive produktion af måtter. Fabrikken er at finde på samme adresse som den øvrige virksomhed, på P. O. Pedersens Vej i Aarhus Nord.

Og hvorfor producerer vi så selv vores måtteprogram?

For os var det et velovervejet og oplagt valg at gå ”all-in” i denne verden. Der sælges generelt mange måtter, så behovet er stort. Men der er mindst lige så stort behov for tilgang til nye og specifikke modeller hurtigt. Det kan enten være, når der kommer nye biler på gaden, eller det kan være måtter fremstillet på bestilling efter specialmål.

Et omfattende måtteprogram

I vores store måtteprogram kan du finde disse måttertyper:

  • Skræddersyede stofmåtter i lux velour og nålefilt
  • Modeltilpassede gummimåtter
  • Skræddersyede bagagerumsmåtter i lux velour og nålefilt
  • Modeltilpassede bagagerumsmåtter i gummi
  • Skræddersyede ladrumsmåtter til vans og varebiler i stof
  • Modeltilpassede ladrumsmåtter til vans og varebiler i gummi
  • Logotryk og broderi på stofmåtter
  • Universale bundmåtter

Vi producerer måtter i flere farver og kvaliteter

Vores serie af Avant skræddersyede stofmåtter fås i to kvaliteter. Enten lux velour i en elegant koksgrå farve. Eller i sort nålefilt.

Måtterne er skræddersyede til de enkelte bilmodeller og passer også til biler med originale måttelåse. Den perfekte pasform sikrer, at bilens originale gulvtæppe bliver beskyttet bedst muligt.

De fleste sæt leveres i 4 stk. med for- og bagmåtter, men til enkelte van- og varevognsmodeller fås også 1-2 stk. formåtter alt efter bilmodel

Uanset hvilken stoftype, du vælger, har vi så stor tillid til kvaliteten, at vi uden tøven giver hele 3 års garanti mod gennemslid.

Bundmåtter i lux velour

Avant Lux Velour er vores mest solgte måttevariant. Derfor lagerfører vi også et stort sortiment. Det sikrer ikke ”bare”, at vi kan dag-til-dag-levere. Vi kan endda levere samme dag, hvis kunder i oplandet ønsker at afhente.

Avant bundmåtter i velour er førsteklassesmåtter i så kraftig kvalitet, at hæleplade på førermåtten er helt overflødig. Resultatet er mere elegant og samtidig mere skånsomt for fodtøjet.

Bundmåtter i nålefilt

Avant Nålefilt er en måtte i rigtig god kvalitet til en attraktiv pris. Både til person- og varebiler.

Nålefiltmåtterne er fremstillet i kraftig sort nålefilt, der modvirker gennemslid.

Bagagerumsmåtter

Bunden i bagagerummet blive ofte udsat for lidt af hvert. Er bilens originale tæppe i bagagerummet blevet godt slidt af dagligdags brug og ture til genbrugspladsen?

Bare rolig, det findes der en værdi erstatning for.

Avant Denmark producerer bagagerumsmåtter i ypperste kvalitet, som fås enten i lux velour eller nålefilt stof. Uanset variant, er måtterne fremstillet, så de passer præcist til den enkelte bilmodel. De beskytter effektivt originalgulvtæppet mod snavs og hverdagens slitage.

Bagagerumsmåtterne i stof er naturligvis også lige til at tage ud og rengøre. Vi anbefaler denne type måtte til brug i biler, hvor man ikke transporterer våde eller væskeholdige ting.

OBS: Vi tilbyder også Avant ladrumsmåtter til vans og varebiler.

Måtter på bestilling

Skulle du have ønske om en helt særlig måtte eller måttesæt, så laver vi naturligvis gerne det på din bestilling.

Om det er måtter til en bil, lastbil, autocamper, campingvogn, sejlbåd, gravemaskine, veteranbil, flyvemaskine, eller noget helt andet - det gør ingen forskel. Enten kan du selv lave en skabelon af bredt afdækningspapir og give den til os, eller du kan bestille vores erfarne modelopmåler til at lave skabelonen for dig.

Stofmåtter med logotryk

Kunne det ikke være alletiders, hvis din kunde bliver mindet om din forretning hver gang han sætter sig i sit køretøj?

Det lyder måske som ønsketænkning - men det kan faktisk blive virkelighed.

Mod bestilling leverer vi nemlig også unikke måtter med broderi eller tryk, fx dit logo. På den måde kan du dreje din kundes tanker hen på din forretning, hver gang han sætter sig bag rattet i sin bil, camper, båd, gravemaskine, eller hvad end din forretning tilbyder af køretøjer.

Vi hjælper gerne med specialmål og personligt farvevalg på logo og kanttråd.

Er det dit logo, vi skal brodere næste gang?

Kontakt os for at høre mere>

Universalmåtter

Vi tilbyder også universale stofmåtter, som er navngivet Avant Uniline og består af fire forskellige størrelser. De fire numre, der universalt dækker den gennemsnitlige bilpark, er fremstillet i antracitgrå nålefilt. På vognlisten kan du se hvilket måttesæt, der anbefales til den enkelte bilmodel.

Et sæt Avant Uniline måtter består af fire måtter. To formåtter og to bagmåtter. På venstre formåtte er der påsyet en hæleplade. Hælepladen giver måtten ekstra slidstyrke under pedalerne.

Hvis ikke den bilmodel, du skal bruge måtter til, er nævnt på listen, så skyldes det med stor sandsynlighed, at ingen af de fire størrelser kan passe i bilen. I det tilfælde henviser vi til vores sortiment af skræddersyede Avant måtter.

Bundmåtter giver god beskyttelse af bilens originale bund og er nemme at tage ud og rengøre. Almindelig løbende vedligehold klares nemt med en støvsuger. Er måtterne blevet ekstra snavset, er det muligt at rengøre dem med vandslange, evt. højtryksrenser. Efter vask skal måtterne have lov at ligge på et fladt underlag, til de er tørre.

I vinterhalvåret anbefaler vi brug af gummimåtter. Vi har både universale gummimåtter og modeltilpassede gummimåtter i vores sortiment.

Find måtte til en bestemt bilmodel

For at gøre det nemmere for vores kunder at finde de rette måtter er mange af varianterne at finde i vores smarte nummerpladeopslag, Avant Perfect Match.