Nummerplade

BELL ADD


BELL ADD

Bell Add additiver

3 gode grunde til at rense og pleje din motor

Det er nemlig ikke småting, du får ud af at give din motor en smule opmærksomhed. Bell adds additiver hjælper dig med at forbedre:

  1. Økonomien: Du sparer reservedele. Bilen yder mere på literen. Længere levetid for din motor.
  2. Køreglæden: Jævn motorgang. Bedre trækkraft og acceleration. Startsikker bil - hele året rundt!
  3. Miljøhensynet: Renere udstødning. Mere effektiv katalysator og partikelfilter. Overholdelse af miljøkrav.

Holder motoren ren

Det har altid været en god investering at passe godt på sin motor ved at pleje den med olier og additiver af høj kvalitet. ”Forebyggelse er bedre end helbredelse,” kunne man sige. For mange har efterhånden prøvet at stå med en af de meget store regninger i hånden, som mekanikeren bliver nødt til at skrive ud, når skaden er sket og skal udbedres.

Den moderne motors udfordringer

En moderne forbrændingsmotor udsættes på mange måder for et hårdt pres. Og når vi, selvfølgelig, skal gøre det bedste og beskytte vores natur og miljø ved at minimere forurening, så har det omkostninger for motoren.

De stadig strengere krav gør, at bilfabrikkerne udvikler nye geniale måder at imødekomme dem på.

Én af dem er at trække en del bilens udstødningsgas ind i indsugningen igen og ”køre det igennem en gang mere”, om man så kan sige. Det betyder, at der bl.a. kommer sod med ind i motorens indre. Alt efter kørestil, så kan det være svært for motoren at holde sig selv ren indvendig, hvilket på sigt kan føre til problemer.

Dansk producent

Det er bare ét eksempel blandt mange, som gør, at det giver god mening at tilsætte additiver til bilens brændstof. Og vi kan i Danmark være stolte af, at vi har en af verdens absolut bedste producenter af netop additiver. En adresse på "Bugattivej" i Vejle, er da et tydeligt bevis på, at man virkelig går op i biler.

Bell Add har på deres eget udviklings- og forskningslaboratorium, igennem mere end 25 år, udviklet og produceret en række additiver tilegnet de enkelte motortyper. Med udgangspunkt i hver sin opskrift og formel, og med forskellige egenskaber og virkningsmåder, indeholder Bell Add sortimentet et additiv til et hvert formål i nutidens bilpark.

Det løser Bell add

Hvis vi skal give en lille overblik over de mest oplaget udfordringer som Bell Adds produkter kan forebygge og afhjælpe, så skal det det være følgende:

  • forurening
  • ujævn tomgang
  • startbesvær
  • dårlig motorydelse.

Som en lille ”ad on” til sortimentet af produkter til vedligehold og rengøring af forbrændingssystemet, har Bell Add desuden udviklet en airconrens.

Der kan ophobe sig både dårlig lugt og bakterier i bilens aircon- og klimaanlæg. Begge udfordringer tager Bell Add Aircon kabinerens sig af.

Og ikke nok med det, Bell Add kigger hele tiden i ”krystalkuglen” og holder øje med alle de nye krav og motortyper. Man har som klar målsætning også fremadrettet at levere højt specialiserede produkter til rensning og vedligeholdelse af diesel- og benzinmotorer.